Tilan omistajat löysivät pihalta kolme vastasyntynyttä ankanpoikasta. Joku muu oli ehtinyt kuitenkin ensin, nimittäin tilan kissa. Omistajat pelkäsivät, että kissa satuttaisi poikasia, mutta niin ei kuitenkaan käynyt – päinvastoin.

Omistajat antoivat kissan olla ankkojen luona ja katsoa miten se käyttäytyy. Kissa makasi pehmeän heinäpeitteen päällä omien pentujensa kanssa, kun tapahtui jotain odottamatonta. Ankanpoikaset juoksivat kissan luokse, ja käpertyivät sen turkkia vasten aivan kuten kissanpennutkin.

Kissa hyväksyi ankanpoikaset, ja kohteli niitä samoin kuten omiakin pentujaan. Näky oli suloinen, kun kissa huolehti kolmesta kissanpennusta sekä kolmesta ankanpoikasesta samaan aikaan.

Tällä videolla mennään ilon kautta.

Pieni tyttö seisoo alaspäin menevien liukuportaiden lähettyvillä ostoskeskuksessa ja vilkuttaa jokaiselle, joka kulkee portaita alas. Lisäksi hän huutelee vielä heipat kaikille. Näinkin pieni ystävällinen ele saa tavaratalon asiakkaat varsin hyvälle tuulelle. Lähestulkoon jokainen vilkuttaa takaisina ja valuu sitten portaiden mukana alas hymy huulillaan. Tavaratalon johtajan pitäisi tarjota tytölle vähintäänkin jäätelö. Joka päivä

Aivan mahtava!

Välillä on vaikea uskoa, miten julma maailma on. Miten fyysisesti vahvemmat ottavat vallan ja satuttavat heikompia.

Onneksi pahuudelle on vastapainona kuitenkin aina hyvät ihmiset. Nämä hyvät tyypit ovat itse asiassa niitä kaikkein vahvimpia. Mutta sellainen hyvän ihmisen vahvuus on yleensä piilevää, sillä se ei näy hauiksissa eikä välttämättä kovassa äänenkäytössäkään. Se ei näy egoiluna eikä kiukuteluna.

Se näkyy pyyteettömänä auttamisena. Ymmärtämisenä. Hyvinä tekoina. Heikkojen ja väärinkohdeltujen pelastamisena.

Tällainen julma teko jättää sanattomaksi.

Koiran suu ja tassut oli sidottu narulla kiinni.

Leikkauksessa koirasta löytyi 40 haulia.

Kuin ihmeen kaupalla tämä pieni karvaturri selvisi.

Ja nyt se pääsee onnelliseen ja rakastavaan kotiin. Vihdoinkin.

Iso kiitos pelastajille!

Mies pitää huolta hänen vanhasta koirastaan, joka on ollut hänen rinnallaan jo 16 vuotta. Koira ei pysty ikänsä vuoksi enää kävelemään pitkiä matkoja, joten sen isäntä keksi toisen tavan ulkoiluttaa koiraansa.

Koira saa makoilla pehmustetussa laatikossa, jota sen isäntä vetää ympäri kyliä. Näin koira saa raitista ulkoilmaa, eikä sen vanhat jalat rasitu.

Japanilainen taiteilija Akira Nagaya hallitsee terävän veitsen käytön. Hän leikkaa todella ohueeseen paperiin kauniita kuvioita. Jälki on tarkkaa ja yksityiskohtaista.

Akiran työt vaativat todella paljon kärsivällisyyttä, sekä tietysti luovuutta. Lisää taiteilijan töitä voi katsoa hänen Facebook-sivuiltaan.

Lähde: Facebook