Kissat osaavat olla todella itsekkäitä, kun ne vain sille päälle sattuvat — toisaalta ainakin minä pystyn samaistumaan tämän eläimen ajatusmaailmaan. Kuumasta kylvystä lähteminen saattaa olla todella tuskainen prosessi, varsinkin silloin, kun siinä on ehtinyt viettää aikaa vain muutaman minuutin verran.

Videolla saamme nähdä tilanteen, jollaisessa moni on varmasti joskus itsekin ollut. Omistaja yrittää saada lemmikkiään pois kylvystä, mutta eläin on täysin eri mieltä asiasta. Se ei kerta kaikkiaan pysty lähtemään — siitä syystä tämä hellyyttävä video onkin kerännyt satoja tuhansia katselukertoja.

Eläimet asuvat yleensä metsissä, mutta joskus ne uskaltautuvat ihmisten asuinalueelle, joko vapaaehtoisesti tai pakolla. Ihmiset levittäytyvät eläinten luonnollisille asuinalueille, jonka seurauksena eläinten on pakko paeta tai sopeutua uuteen elinympäristöönsä.

Tämän seurauksena esimerkiksi Helsingin keskustassa asuu huuhkaja, jota kutsutaankin citypöllöksi. Eläimellä riittää ravintoa ja ihmiset eivät halua vahingoittaa tätä majesteettista luontokappaletta.

Nyt näemme, kun mies on juuri lähtenyt ulos kotoaan. Hän kuitenkin palaa nopeasti takaisin ja alkaa huutamaan vaimonsa nimeä. Syy? Mies näki pesukarhuja, jotka juoksivat häntä kohti.

En ole itse asiassa varma, oliko mies paniikissa vai innoissaan?

Kissa kuin kissa! Ilvekset ovat kissaeläimiä ja niitä esiintyy myös Suomen luonnossa. Niitä on erittäin vaikea nähdä luonnollisessa ympäristössä, sillä ne ovat melko harvinaisia ja äärimmäisen arkoja. Pietarin eläintarhassa nähtiin jännittävä tilanne, kun kissa putosi ilveksen aitaukseen. Moni odotti, että ilves söisi avuttoman kissan, mutta toisin kävi!

Ei mennyt kauaa, kun kaksikko kehräsi toisissaan kiinni — tätä voisi kutsua rakkauseksi ensi silmäyksellä! Toivomme, että kissa sai jäädä ilveksen ystäväksi, sillä villieläin kaipasi selvästi kaveria, jonka kanssa voi leikkiä.

Katso hellyyttävä tilanne alapuolelta:

Hirvet ovat todella yleisiä, Suomen metsissä eläviä eläimiä, jotka aiheuttavat satunnaisesti vaaratilanteita, kun ne eksyvät tienvarsille. Valtava hirvi on todellinen tappaja, kun se syöksyy tuulilasista sisään — tämä ei kuitenkaan ole eläimen vika, joka on yrittänyt kulkea tien yli turvallisesti. Tässä tapauksessa näemme hirviä tienvarrella, mutta tilanne ei ole onneksi lainkaan vaarallinen.

Kuljettaja oli huomannut suuren hirven tienvarrella, jonka seurauksena hän oli päättänyt pysäyttää autonsa. Se, mitä kuljettaja näkee seuraavaksi on suorastaan uskomatonta. Ojassa seisoi kaksi pientä vasaa — ne molemmat olivat vitivalkoisia!!

Näky on äärimmäisen harvinainen ja voit katsoa alapuolelta tilanteesta kuvatun videon…

Tämä tarina on todiste siitä, että aitoa rakkautta on vielä olemassa.

Malena ja Klepetan ovat kattohaikaroita — he ovat luultavasti myös Kroatian kuuluisin pariskunta. Malena jää kylään odottelemaan, kun Klepetan käy muuttomatkalla Afrikassa. Lintu odottaa puolisoaan, joka on palannut takaisin jo 15 vuoden ajan.

Malena ei lennä partnerinsa mukana, sillä sen siipi vahingoittui metsästäjien luodista, jonka seurauksena se ei pysty lentämään pitkiä matkoja.

Pariskunta on yhdessä kasvattanut jo 40 poikasta. Ne viettävät yhteisen ajan tiiviisti keskenään ja ainakaan minä en voi olla herkistymättä, kun ajattelen asiaa tarkemmin.

Katso alapuolelta, kun pariskunta kohtaa pitkän tauon jälkeen: