Kissat ja koirat eivät aina olekaan keskenään pahimpia vihollisia — tämä video todistaa sen. Itse asiassa olen viime aikoina nähnyt niin paljon kissan ja koiran välisiä ystävyyssuhteita, että uskon niiden tulevan useammin toimeen hyvin kuin huonosti.

Tällä suloisella videolla näet, kun kissa haluaa päästä sohvalla nukkuvan ystävänsä viereen. Kissa hyppää koiran päälle ja “asettelee” sen turkkia sopivaan asentoon. Koira ei näytä olevan tilanteesta moksiskaan ja se vain nauttii siitä, kun ystävä on vieressä lämmittämässä.

Kanat ovat maailman parhaita äitejä, sillä ne voivat hoitaa omien tipujensa ohella myös muiden eläinten pentuja. Tämä ei missään nimessä ole ensimmäinen kerta, kun kana on adoptoinut itselleen eri lajia olevan eläimen.

Äidin rakkaus ei rajoitu lajiin, rotuun tai ulkonäköön — tämä video on siitä ainutlaatuinen todiste. Uskoisin, että meillä ihmisillä on paljon opittavaa näistä rakastavaisista eläimistä.

Voit katsoa videolta, kun maanviljelijä saapuu kanansa luokse ja katsoo, mitä sen alta löytyy. Kanaemon erikoinen selviää välittömästi, kun linnun alta paljastuu pieni kissanpentu.

Joella, järvellä tai merellä on ihana veittää aikaa — veden läsnäolo saa ainakin minut rauhoittumaan ja ajattelemaan positiivisia asioita. Sama pätee myös tähän mieheen, joka rakastaa viettää vapaa-aikaansa veden äärellä.

Thomas Patterson oli melomassa joella, kun hän huomasi jotain erikoista: joen keskellä seisoi orava, joka oli jäänyt saarroksiin veden ympärille. Eläin oli ilmeisesti aiemmin pudonnut veteen ja oli ajautunut virran mukana kivelle.

Orava ei olisi päässyt turvaan ilman Thomas apua — mies ansaitsee teostaan mitalin!

Koirat ovat todella nopeita oppimaan — ihmiset ovat hyödyntäneet tätä ominaisuutta jo vuosituhansien ajan ja aikojen saatossa kyseisistä karvaturreista on tullut parhaita ystäviämme.

Koirat osaavat pitää meille seuraa, suojella sekä rakastaa — vastapalvelukseksi ne eivät halua muuta kuin rakkautta (ja ehkä myös muutaman herkkupalan.)

Tällä videolla näemme todella ainutlaatuisen tilanteen, kun mies saapuu pyörän luona odottavan koiransa luokse. Koira näyttää todella innostuneelta, enkä ihmettele miksi. Se pääsee kohta ajelulle yhdessä parhaan ystävänsä kanssa.

Katso ihana video alapuolelta:

Kissat ovat todella ketteriä ja niillä on huima ponnistusvoima. Kissat eivät myöskään koskaan laskeudu selälleen, toisin sanoen niitä voisi kutsua eläinkunnan ninjoiksi?

Omistaja oli kärsinyt öisin ongelmasta: kissa oli tullut makuuhuoneeseen ja herättänyt hänet avaamalla oven. “Fiksu” ihminen keksi tämän jälkeen keinon, jonka avulla kissa tulisi pysymään loitolla. Hän rakensi vesiesteen, jonka seurauksena kissa “ei pääsisi” enää makuuhuoneeseen. Viisas ja ketterä kissa ei kuitenkaan kauan tuskaillut uuden esteen kanssa.

Katsoin tämän videon ja olen 100% varma siitä, että kissat ovat maailmamme ovelimpia eläimiä!