Kissa ja koira olivat päättäneet ottaa päiväunet. Kissan nukkuessa makeita päiväunia koira makaa silmät auki vahtien, että kissa saa olla rauhassa. Hetken kuluttua kissa herää, mutta käskee koiran jatkaa vahtimista.


Tämä rapu ei ilmeisesti ole tietoinen, että se on päässyt julkisuuteen kuivalla maalla. Ravun tanssiliikkeet ovat kerrassaan mahtavat.

Huom! Muista laittaa musiikki päälle, jonka jälkeen ala katsomaan videota!

Näillä kissoilla on ilmeitä joka lähtöön. Ilmeet ovat samoja, joita ihmiset käyttävät päivittäin muun muassa Facebookissa ja tekstiviesteissään.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

Terveysjärjestö on tehnyt videon miltä yhdysvaltalaisen virvoitusjuomajätin maskotti jääkarhut oikeasti näyttäisivät jos he joisivat virvoitusjuomia.

Humoristinen video sisältää myös raakaa faktaa virvoitusjuomien haitoista. Musiikkina videolla kuullaan Jason Mrazin Sugar. Suurilla yrityksillä on miljardeja euroja rahaa käytettävissä heidän tarinansa kertomiseen, mutta meillä on toisemme!


Koiralla oli ilmeisesti tylsää ja se halusi leikkiä juuri saamansa leluhiiren kanssa. Harmillisesti hiiri ei ollut yhtä innokas leikkikaveri, mutta se ei koiraa haitannut.