Kissat haluavat kokeilla uusia asioita päivittäin ja joskus niistä koituvat hassut tilanteet saadaan kuvattua myös nauhalle. Tällä videolla kissa haukkuu kuin koira, kunnes omistaja saapuu paikalle.

Kissan huomatessa omistajan se alkaa välittömästi jälleen maukua kuin kiltti kissa.

Puhelimeen puhuminen liikenteessä on joskus erittäin vaarallista, sillä huomio keskittyy enemmän keskusteluun kuin ajamiseen. Tällä videolla venäläismiehellä meni hermot toiseen kuskiin, joka oli tukkinut tien puhuessaan puhelimeen.

Vihainen mies hoiti tilanteen tyylikkäästi, sillä hän otti puhelimen ja paiskasi sen maahan.

There are many funny differences between women and men. You can see them in everyday situations. Next time, when you have a fight with your couple, try to remember these pictures!

You would also like: vivas.demo.site/children-gone-wild-20-pictures-which-will-make-you-laugh

Joskus ihmiset joutuvat pulaan ilkeän rosvon hyökätessä kimppuun. Silloin on hyvä, että paikalla on hämähäkkimiehen kaltainen sankari, joka tulee pelastamaan ihmiset.

Videolle on koottu hauskoja pätkiä, jotka kuvattiin Helsingissä. Poliisit eivät kuitenkaan olleet tempauksesta niin iloisia, sillä “rosvo” taisi joutua oikeasti putkaan.

Monet tahtovat näyttäviä ja hauskoja tavaroita keittiöönsä. Alla olevat 15 tavaraa piristävät mukavasti ruoanlaittoa sekä keittiön yleisilmettä.

1.


2.

3.

4.

5.

6.

7.


8.

9.

10.


11.

12.

13.

14.

15.