Kissat eivät yleensä pidä Tv:n katselemisesta. Tämä kissa on kuitenkin muita kissoja älykkäämpi, sillä se pitää Tv -dokumenttien katsomisesta. Toivottavasti eläin ei järkyttynyt nähneestään materiaalista liika, sillä ilme oli aika vakavana.

Mainosten tekijät voivat valita niin sanotusta videopankista tuotteelleen sopivan taustavideon, jonka pyöriessä kuvaruudussa tuotetta varten erikseen tallennettu ääniraita kertoo, mitä mainostetaan.

Siis esimerkiksi perinteiseen hammastahnamainokseen sopii hyvin perhe harjaamaan hampaitaan, ja sitten päälle liimattu ääni kertoo, että juuri tämä spesiaali, Himalajan vuoristossa kasvavan harvinaisen haapakuusimännyn juurakosta valmistettu tahna tekee suustasi raikkaan ja niin edelleen.

Tämä video osoittaa kuitenkin aika hauskasti, miksi taustavideon todelliset äänet eivät sovi mainokseen. Hampaiden harjauksesta lähtevä ääni ei ole välttämättä maailman myyvin.

 

Michael Gerard ”Mike” Tyson on uransa lopettanut yhdysvaltalainen raskaansarjan nyrkkeilijä, joka saavutti ammattilaisena painoluokkansa maailmanmestaruuden kahdesti. Mies on yksi nyrkkeilyn suurimmista symboleista, vaikka miehellä on ollutkin paljon ongelmia yksityiselämässään. Mike näyttäytyi myös elokuvassa Kauhea kankkunen ja Kauhea kankkunen 2.

Videolla näet, kun Mike Tyson heittää Dartsia silmät sidottuina ja osuu kaksi kertaa ”bulls eyehin” eli häränsilmään.

Supersolu on ukkospilvi, johon liittyy voimakas pyörivä liike pilven keskiosissa. Supersolu-ukkonen on kestää kauemmin kuin kuin tavallinen ukkonen. Alkujaan supersolut määriteltiinkin juuri pitkäikäisyytensä perusteella, mutta laajempien tutkimusten jälkeen pilven pyörivä liike on tullut ominaiseksi tunnistuspiirteeksi.

Vain pieni osa ukkospilvistä kehittyy supersoluiksi, mutta vakavista vahingoista suhteessa paljon suurempi osa on supersolujen aiheuttamia.

Tällä videolla näet, kun voimakas ukkospilvi muodostuu hiljalleen. Näky on melko upea ja tätä katsoessa voi tuntea luonnon todellisen voiman.

Johannes Stotter on taitelija, joka osaa luoda upeita optisia illuusioita maalaamalla ihmisiä. Mies sai ideansa, kun hänen kaljuun päähän tehtiin maalaus baarissa.

Suurin osa miehen töistä tehdään jotakin taustaa vasten ja tavoitteena on saada ihminen ”häviämään” maalaamisen seurauksena.

Lähde: All Over Press