Buddy nimisen kissan musiikkimakuun ei kuulu aivan kevyt musiikki. Kissa nimittäin pitää hevibändi Slayerin kuuntelemisesta ja katsomisesta, kuten videosta ilmenee. Mitäköhän muut eläimet ovat mieltä kissan erikoisesta musiikkimausta?

Kuvan joutsen ei liity tapaukseen

Perä-Posiolla sattui kummia maanantaina. Tauno Tuovila ei ollut uskoa omia silmiään silmiään, kun perheen kissa hyppäsi maanantaina joutsenen selkään ja lähti lennolle.

Tuoviloiden pihassa lepäili muutama joutsen, jotka tulivat oleskelemaan rannan läheisyyteen. Perheen utelias kissa päätti mennä tutkimaan lintuja tarkemmin. Tauno yllättyi kuitenkin pahemman kerran kun kissa yllättäen hyppäsikin isokokoisen joutsenen selkään.

– Joutsenet siinä säikähtivät ja lähtivät lentoon. Niin lähti kissa mukana selässä. Siinä ne edes takaisin lentelivät ja ajattelin, että nytkö tuo joutsen vei kissan iäksi, mies kertoo.

Kaikkien onneksi kissa kuitenkin palasi lopulta kotiin.

– Jossain vaiheessa se oli selästä pudonnut. Kyllä siitä kissasta näki, että nyt hävetti. Ei se saattanut silmiinkään katsoa. Joka aamu se niitä joutsenia ikkunasta vahtaa ja nyt kävi näin, Tuovila nauraa.

Tapahtumasta ei ole kuvia taikka videoita olemassa.


Marula-hedelmä on puu, jota tavataan Afrikassa Saharan eteläpuolella. Se kasvaa yleensä 10-15 metriseksi ja erityisesti eläimet pitävät sen mausta. Marula on tärkeä ruokapuu ja sen hedelmät sisältävät runsaasti c-vitamiinia, proteiinia ja öljyä. Tiettyyn aikaan vuodesta, kun puun hedelmät kypsyvät eläimet kokoontuvat sankoin joukoin syömään niitä. Aluksi hedelmissä ei tunnu olevan mitään ihmeellista, mutta kun ne hetken sulavat eläimien vatsoissa alkaa tapahtua kummia asioita.


Kai niminen koira luuli ilmeisesti juurta kepiksi ja oli ihmeissään, kun se ei lähtenyt irti maasta. Noin minuutin taistelun jälkeen koira luovutti, mutta tulee varmasti hakemaan revanssia. Muista laittaa äänet päälle kaijuttimiisi, sillä koiran ääntely on hupaisan kuuloista.


Ruotsissa erittäin agressivinen koira kävi avuttoman lapsen kimppuun. Lapsi huutaa muutaman kerran apua ihmisiltä ja ihmiset ryhtyvät auttamaan avutonta lasta. Onneksi koiran ote saatiin hellittämällä usean ihmisen avulla ja lapsi säilyi ilman pahempia puremia. Koiran omistajaa ei ole löydetty.