Maru niminen kissa naurattaa ihmisiä netissä tempuillaan joita hän tekee. Tällä videolla kissa laittaa paperipussin päähänsä ja alkaa kävellä ympäri taloa, näyttäen aivan imurilta.

1985-kappaleella tutuksi tullut Tuomas Kauhanen on julkaisut uuden singlen ”Miksi naiset rakastuu renttuihin?”

Kauhanen on Porvoosta kotoisin oleva, sittemmin helsinkiläistynyt rap-artisti. Räppäri on aiemmin vaikuttanut mm. Näkökulma -yhtyeessä, veljensä Simon kanssa.

Voit ostaa ylläolevan kappaleen klikkaamalla tästä!

OElFP.jpg

Ruotsin kuningaspari on saanut hiean epäimarreltavaa huomiota maailmalla. Kuningas Kaarle Kustaan ja kuningatar Silvia kuvattiin kannustamassa Ruotsin käsipallojoukkuetta olympialaisissa.

Kuvassa kuninkaalla näyttää olevan normaalia suurempi suu hänen huutaessaan kannustushuutoja. Etualalla näkyvä mummo ei myöskään näytä pitävän takaa tulevasta melusta.

Naurua on myös herättänyt kuningasparin pukeutuminen.

Erityisesti nuoret ihmiset pitävät juhlimisesta ja välillä kuppia tulee otettua hieman liikaa. Iltaisin on usein hauskaa ja illan edetessä aletaan ottamaan kuvia, jotka sillä hetkellä näyttävät upeilta. Aamulla herätessä pääkipuun on mukava avata tietokone ja mennä Facebookkiin katsomaan millaisia kuvia sieltä löytyy… Kokemuksen perusteella voin sanoa, että pääkipu ei ainakaan helpota!
Tässä 20 parasta kännikuvaa, haha!
1.
Lähde: reddit.com
2.
Lähde: mathetfleur.com
3.
Lähde: expresident
4.
Lähde: expresident
5.
Lähde: expresident
7.
Lähde: imgur.com
8.
Lähde: i.imgur.com
9.
Lähde: izismile.com
10.
Lähde: laliko.com
11.
Lähde: reddit.com
12.
Lähde: reddit.com
13.
14.
Lähde: reddit.com
15.
Lähde: reddit.com
18.
Lähde: izismile.com
19.
Lähde: gavon
20.
Lähde: i.imgur.com

Tämä verho on ollut tupakoijan asunnossa vuosia. Verho on laitettu veteen likoamaan ja tältä se näyttää hetken kuluttua. Tupakointi asunnoissa värjää myös tapetteja ja saa aikaan tunkkaisen hajun, joka ei lähde pois kulumallakaan. Tämä kuva selittää ainakin sen, miksi haju ei lähde pois vaikka kuinka tuulettaisi. En halua edes kuvitella miltä ihmisen keuhkot näyttävät vuosien tupakoinnin jälkeen, kun verhotkin saa näin pahaan kuntoon.

Kuvan lähde: imgur.com