Turkissa havahduttiin erikoiseen tilanteeseen: kulkukissa oli ilmestynyt terveysaseman ovelle ilman minkäänlaista selitystä.

Kissa seisoi oven edessä ja piti kovaa ääntä, aivan kuin se olisi pyytänyt apua. Käytökselle löytyi kuitenkin lopulta syy, joka yllätti koko henkilökunnan.

He huomasivat, että kissa odotti pentuja ja tajusivat, että se oli juuri aloittamassa synnytyksen.

Eläinlääkärissä huomattiin, että kissa ei pystynyt synnyttämään pentuja alakautta. Tämän vuoksi eläimelle päätettiin tehdä keisarileikkaus. Toimeliaiden ihmisten ansiosta kissa synnytti 4 tervettä pentua ja toipui leikkauksesta nopeasti.

Eläimet osaavat aina uudelleen ja uudelleen yllättää meidät viisaudellaan, katso video alapuolelta:

Perhe oli saanut vauvan ja päättänyt samalla hankkia itselleen koiranpennun. Tässä on varmasti tarkoituksena se, että parivaljakko varttuu yhdessä ja heistä tulee nopeasti parhaat ystävykset.

Kaksikko näyttäisi tulevan jo nyt erinomaisesti toimeen, sillä koiranpentu ei malta lähteä pois nukkuvan ystävänsä luota. Vauvan uneliaisuus on tainnut kuitenkin tarttua myös koiranpentuun, joka taistelee pysyäkseen hereillä.

Lopulta pieni karvaturri luovuttaa ja painaa päänsä vauvan päälle.

En muista, milloin olisin viimeksi nähnyt näin suloista videota:

Rhea -norsu on toiminut sirkuselefanttina koko elämänsä ajan, nyt 53 vuotta myöhemmin, eläin pääsee vihdoin vapaaksi.

Rhea -norsua oltiin pidetty vankina 53 vuoden ajan, sitä oltiin kidutettu ja kohdeltu kaltoin sirkuksen työntekijöiden johdolla.

Wildlife S.O.S. -organisaatio saapui onneksi viime tingassa apuun ja vapautti hirveitä kokeneen norsun. Rhea kuljetetiin muiden sirkuksesta vapautettujen norsujen luokse ja nyt se saa vihdoin viettää eläkepäiviä vapaana.

Katso alta video, jossa norsun vapautus tapahtuu:

Ihmisellä on ikävän usein tapana omia luontokappaleita itselleen. Minun mielestäsi eläimet, kukat, puut ja muut eliöt ovat kauneimmillaan niiden omassa elinympäristössä.

Brasilian Fernandossa tapahtui välikohtaus, jossa turisti sai ansaitsemansa opetuksen. Hän oli nostanut hainpoikasen vedestä ja ottanut kuvan eläimen kanssa.

Hai oli kuitenkin tapahtumista eri mieltä, sillä se päätti napata turistin käden suuhunsa. Naisen vastoinkäymiset eivät kuitenkaan loppuneet vielä tähän, sillä hän sai poliisilta noin 5800 euron sakot.

Voit katsoa videon tapahtuneesta alapuolelta:

Optiset illuusiot kiehtovat ihmisiä – ja näköjään myös eläimiä.

Me kaikki tiedämme spiraalin muotoisen symbolin, joka näyttää aivan siltä kuin se pyörisi. Todellisuudessa aivot tekevät sinulle kepposen, sillä kuva on täysin paikoillaan.

Kissat jäävät usein ihmettelemään itseään peilistä, ne rakastavat ympäristönsä tarkkailemista ja näköjään myös piirrustukset kiehtovat niitä.

Voit katsoa alapuolelta videon, jossa kissa yrittää pyydystää “liikkuvia kuvioita.”

Video sai minut hymyilemään, jaa se Facebookissa mikäli sinutkin! 🙂