Tiedättekö sen tunteen, kun ei vaan millään jaksaisi nousta sängystä ylös? Voisi vaan kääntää kylkeä ja köllötellä vällyjen välissä iltaan asti.

Tämä kissa on vienyt köllöttelyn aivan uudelle tasolle! Se ei paljoa välitä ergonomisista nukkuma-asennoista vaan roikkuu sohvalla just niin, kuin sille itselle parhaiten sopii. Ja mikäs siinä, hyvin viihdyttävältähän tuo ainakin omistajien mielestä näyttää!

Jyrsijöille juoksupyörä onkin jo tuttu juttu, mutta oletko koskaan törmännyt kissojen juoksupyörään? No, tässä sellainen olisi. One Fast Cat kehitti kissoille sopivan juoksupyörän, mihin ne saisivat purkaa energiaansa. Varsinkin sisäkissat jotka eivät pääse ulos jahtaamaan hiiriä, saattavat tylsistyä helposti ja kaipaavat liikuntaa.

Videolla esiintyvä nainen, Amberlee, löysi ratkaisun ongelmiin kissojen juoksupyörästä. Hänen bengalikissansa näytti usein turhautuneisuutensa pissaamalla vaatteille ja lattioille. Nyt kun se saa purkaa energiaansa juoksemalla, ei vahinkoja ole enää sattunut.

Juoksupyörä on kevyttä materiaalia, sekä se on helppo kasata ja pestä.

Marssibändi teki näyttävän kunnianosoituksen edesmenneelle popparille Michael Jacksonille. Bändin jäsenistä koostuva suurikokoinen Michael Jackson viihdytti yleisöä vetämällä moonwalkia jalkapallopelin puoliajalla Ohiossa.

Etenkin kesäisin huomaa, kuinka kaunis luonto oikein onkaan! Voi tallustella paljain varpain nurmikolla, kastella jalat järviveteen tai haistella niittykukkien kesäistä tuoksua.

Jos tämä kesä tulee kuitenkin vietettyä kaupungin urbaanissa ympäristössä, ei hätää, sillä näillä kekseliäillä tuotteilla tuot luonnon olohuoneeseesi. Vai miltä kuulostaisi sammaleesta valmistettu kylpyhuoneen matto tai työpöytä, josta kasvaa kauniita viherkasveja?

1.  Kaulakoru

green design ideas inspired by nature 2 1 1

lähde

2. Kylpyhuoneen matto

green design ideas inspired by nature 2 2 2 

lähde

3. Ruokapöytä 

green design ideas inspired by nature 2 4 1

green design ideas inspired by nature 2 4 2 

lähde

4. Sänky

green design ideas inspired by nature 2 6 

lähde

5. Sateenvarjoteline

green design ideas inspired by nature 2 7 1

lähde

6. Koru

green design ideas inspired by nature 2 8 3

lähde

7. Lamppu, joka toimii myös minikasvihuoneena

green design ideas inspired by nature 2 15 2 

lähde

8. Käyntikorttigreen design ideas inspired by nature 2 10 

lähde

9. Työpöytä

green design ideas inspired by nature 2 11 

lähde

10. Pyöränlukko

green design ideas inspired by nature 2 12 11 

lähde

11. LED Sienilamput

green design ideas inspired by nature 2 13 1 

lähde

12. Ukkostava pilvenmuotoinen lamppu

green design ideas inspired by nature 2 14 4

lähde 

13. Kukkaruukutgreen design ideas inspired by nature 2 16 2

green design ideas inspired by nature 2 16 3

lähde

14. Varvassandaalit

green design ideas inspired by nature 2 20

lähde

15. Vesipisaran näköiset magneetit

green design ideas inspired by nature 2 26 1

lähde

16. Mustekynä

green design ideas inspired by nature 2 22

lähde 

17. Lehdistä tehty paita

green design ideas inspired by nature 2 24 2

lähde 

18. Ruokapöytä

green design ideas inspired by nature 2 3 1

lähde 

19. Muistilaput

green design ideas inspired by nature 2 25 3

green design ideas inspired by nature 2 25 4

lähde 

Lähde: Boredpanda

Kun Annette McDonald pelasti vuoden vanhan Norman-koiran Oregonin löytöeläintalosta, hän tiesi jo silloin, että tässä koirassa on jotain erikoista. Heistä tuli välittömästi sydänystävät.

Pian Normanin kotiutumisen jälkeen, Annette huomasi koiran silmissä olevan jotain outoa. Hän vei koiran välittömästi eläinlääkärille. Siellä selvisi, että Norman kärsii perinnöllisestä sairaudesta silmissään, mikä johtaa lopulta sokeuteen. Muutamaa kuukautta lääkärin diagnoosin jälkeen, Normanin molemmat silmät olivat täysin sokeat. Koira suhtautui asiaan melko tyynesti ja hyvin, eikä sen iloisuus tai pirteys kadonnut mihinkään. Se teki juuri niitä samoja asioita, mitä ennenkin.

Eräänä päivänä, kun Annette vei Normanin rannalle kävelylle, koira alkoi juosta todella lujaa toiselle puolelle rantaa. Koira kuuli jotain, mitä ihmiskorvalla ei voi havaita. 14-vuotias tyttö oli joutunut syvälle veteen, eikä päässyt omin avuin rantaan. Hän alkoi hyperventiloida, ja oli lähellä hukkua. Tyttö huusi apua, minkä sankarikoira Norman kuuli.

Norman ui ääntä kohti, mutta hukkasi pian suuntavaistonsa tytön lopetettua huutamisen. Normanin omistaja Annette huusi kauas merelle päin, ettei koira näe mitään ja sen nimi on Norman. Tyttö alkoi huutaa koiran nimeä.

Koira pääsi tytön luokse. Väsynyt tyttö piti vähillä voimillaan koiran kaulapannasta kiinni. Urhea koira ui tyttö selässään rannalle turvaan. Annette halasi välittömästi tyttöä, ja kertoi tämän olevan nyt turvassa.

Uskomaton tarina kantautui muidenkin korviin, ja lehdet alkoivat kirjoittamaan uskomattomasta sankarikoirasta, joka pelasti 14-vuotiaan tytön varmalta hukkumiselta.

Evästevalinnat