Kaikki näyttää aluksi ihan normaalilta. Kissa kävelee keittiössä tekemättä mitään, ja omistaja videokuvaa tätä tekemättömyyttä. Mitään ei oikeastaan tapahdu.

Mutta sitten. Kissa päättää antaa omistajalleen jotain videokuvattavaa. Se nimittäin nousee takajaloilleen, nostaa etutassut vaakatasoon ja lähtee pomppimaan eteenpäin. Omistaja repeää nauramaan, sillä ilmeisesti myöskään hän ei ole nähnyt mitään tällaista aikaisemmin.

Viisikymppinen vuorikiipeilijä Art Cormier esittelee huikeita kiipeilytaitojaan pelkän tuolin avulla. Hän kiertää tuolin ympäri sen alakautta osumatta lattiaan tai ottamatta tukea maasta. Eikä tuolikaan näytä paljoa keikkuvan, kun tämä timmissä kunnossa oleva mies näyttää, miten homma hoidetaan. Siitä vaan sitten treenaamaan!

Youtubessa Neiland-nimimerkkinen mies julkaisi videon itsestään, jolla hän opettelee tanssimaan.

Vuosi sitten mies päätti haastaa itsensä. Hän halusi oppia tanssimaan. Aikarajaksi tälle hän asetti 365 päivää. Ja niin tämä klippi syntyi. Videolla näkyy kolme erilaista tanssityyliä, ja se on kuvattu eri vuodenaikoina. Teema on laajempi kuin pelkkä tanssiminen. Tarkoitus on kannustaa jokaista tekemään sitä, mistä oikeasti nauttii. Kaikki on mahdollista, kaikkeen pystyy. Ainut, mitä tarvitaan, on usko itseen. Niin tämäkin kaveri oppi.

 

Lumilautailua alettiin harrastaa 1960-luvulla, jolloin lainelautailu oli suuressa suosiossa. Ihmiset halusivat kokea lainelautailun myös talvisin, jonka vuoksi lumilauta rakennettiin. Laji saavutti nopeasti suuren suosion ja lumilautailusta tuli virallinen urheilulaji. Tällä hetkellä Jake Burton on maailman kuuluisin ja suosituin lumilautojen valmistaja.

Lumilautailu vaatii erittäin hyvää tasapainoa, mutta kun lajin on oppinut laskettelu sujuu melko vaivattomasti. Videolla näet upean videokoosteen parhaista pätkistä, jotka ovat kuvattuja pääosin 2013 vuodelta. Mukana on myös muutama uusi pätkä, jotka on kuvattu tänä vuonna.

Roman Atwood on tunnettu pilavideoiden tekijä, joka saapui Suomeen leikkimään ihmisten kustannuksella. Tottakai tempaukseen piti saada osaksi myös Duudsonit, joita tuskin hirveästi tarvitsi houkutella mukaan.

He tekivät kaksi pilavideota Romanin vierailun aikana, jotka ovat saavuttaneet suuren suosion vaivaisessa vuorokaudessa.

Jokainen tietää mitä tapahtuu jos tunkee kielen jäiseen tolppaan. Jos ei tiedä, niin tästä videosta se varmasti selviää muillekkin. Todellisuudessa kieli tuskin lähtee irti, mutta sen pois saaminen tolpasta saattaa silti olla kivuliasta.