Varsin energinen, iloinen ja innokas mäyräkoira poukkoilee sängyllä. Samaisella sängyllä makoilee myös kissa, joka tietää, mitä tehdä tuolle veikeälle energiapatukalle. Kissa nappaa koiraa kaulasta kiinni ja alkaa nuolla ja rauhoitella sitä. Ja pian koira jo makoileekin ihan paikallaan jalat kattoa kohti. Halaaminen auttaa aina kaikkeen!

Tällä videolla tehtiin testi. Testissä haluttiin selvittää, onko kodittomista tullut näkymättömiä. Muutama koehenkilö puettiin kodittomaksi, ja sitten heidän ohitseen kulki joku heille rakas ja läheinen ihminen. Ohikulkijat eivät tunnistaneet rakkaitaan.

Kodittomien määrä esimerkiksi juuri Yhdysvalloissa on suuri, sillä toisin kuin Suomessa, Amerikassa ei ole sosiaaliturvaa, joka takaisi jokaiselle katon pään päälle.

Hienoa, että ihmiset yrittävät ihan täysillä kaikkea mahdollista. Ja kyllä se on niin, että toista pitää rohkaista kokeilemaan. Mutta aina ei vaan voi onnistua. Tässä on esiteltynä 24 ihmistä, jotka yrittivät kovasti, mutta eivät ihan päässeet maaliin asti toivotulla tavalla tai vaihtoehtoisesti loivat jotain uutta ja nerokasta.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

22.

24.

Lähde: Buzzfeed / Runtoftheweb / Justsomething /Reddit

Lemmikkieläimet ovat omistajilleen hirmu rakkaita, ja ne on kiva ottaa mukaan kaikkeen mahdolliseen, mutta joskus nämä tempaukset kyllä hämmästyttävät.

Eläinystävykset Muttley ja Hawkeye tykkäävät vedestä ja ovat nyt päässeet omistajiensa kanssa tutkimaan mertenpohjia niille rakennettujen laitteiden avulla. Ilmeisesti ne nauttivat puuhasta, sillä ei tuollaisia vermeitä saisi koiran ja kissan päälle sitten millään, jos ne olisivat paniikissa. Joten ei kai se väärin ole!

3-vuotta täyttävä tyttö saa lahjaksi äidiltään suuren paketin. Se on niin iso, että sinne mahtuisi vaikka ihminen sisälle!

Ihminen siellä olikin, nimittäin tytön isä. Hän palasi kotiin Afganistanista, mikä oli tytölle yllätys. Tytön silmät kirkastuivat kun hän näki isänsä paljastuvan paketista. Onnenkyyneleet virtasivat, kun hän halasi isäänsä pitkän erossaolon jälkeen.