Kakadut ovat älykkäitä lintuja, jotka pystyvät keskustelemaan omistajiensa kanssa ainakin jollakin tasolla. Linnut ovat erinomaisia matkimaan ääniä, jonka seurauksena ne oppivat puhumaan. Tosin ei ole varmaa, ymmärtävätkö linnut sitä, mitä ne sanovat.

Videolla näemme huvittavan tilanteen, jossa vihainen kakdu tilittää perheen kissan tekoset omistajalle. Lintu kävelee vihaisena ympyrää ja nalkuttaa tilanteesta. Omistaja on onneksi kärsivällinen ja jaksaa käydä keskustelun loppuun saakka.

Itä-Aasian maissa uskotaan henkilön veriryhmän kertovan tämän temperamentista ja persoonallisuudesta. 1970-luvulla Japanissa kehitetty systeemi ei suuremmin ole kerännyt kiitosta saatikaan uskottavuutta tiedepiireissä, mutta mistäpä sitä tietää?

Veriryhmä A

Etäiset, ujot ja rauhalliset A-verellä varustetut henkilöt omaavat korkean työmoraalin. Herkkyytensä vuoksi he ovat taiteellisin ja kunnianhimoisin ryhmä ja myös taipuvaisia perfektionismiin.

Veriryhmä B

Henkilöt joiden suonissa virtaa B-tyypin verta ovat individualisteja. He ovat käytännöllisiä, päättäväisiä ja määrätietoisia oman tiensä kulkijoita jonka seurauksena he usein eivät ole järin yhteistyöhaluisia.

Veriryhmä O

Energiset, ekstrovertit ja joustavat O-veriryhmäläiset ovat todella itsevarmoja. Innostuksissaan heillä on usein vaikeuksia saattaa loppuun lukuisia aloittamiaan projekteja ja ovat yleisesti ottaen aavistuken epäluotettavia. Heillä on taipumus puhua suoraan ja löytää itsensä huomion keskipisteestä.

Veriryhmä AB

Taiteista ja metafysiikasta kiehtoutuneita AB-tyyppejä on vaikea kategorisoida koska heissä on piirteitä spektrumin molemmista päistä; he ovat esimerkiksi samaan aikaan ujoja ja seurallisia. Tämän veriryhmän henkilöt ovat luotettavia, avuliaita ja vastuullisia, mutta omilla ehdoillaan ja jos heiltä pyytää liikaa se on heille suuri rasite.

Lähde: Wikipedia & Issendai

Kenneth Leverich on ammatiltaan painonnostaja, mutta tällä kertaa moni ei ainakaan ulkonäön perusteella uskonut sitä. Kenneth tekeytyi 84-vuotiaaksi papparaiseksi, jonka jälkeen hän päätti lähteä käymään maailmankuululla ulkoilmasalila.

Paikalla olleet kehonrakentajat eivät olleet uskoa silmiään, kun papparainen aloitti treenirutiininsa. Lopussa 84-vuotias mies haastaa erittäin timmissä kunnossa olevan nuorukaisen.

Katso kumpi voitti kilpailun!

Musiikillinen lahjakkuus kulkee usein veressä. Tämä ei toki tarkoita sitä, etteikö täysin musiikillisen suvun ulkopuolelta tuleva henkilö voisi menestyä kyseisellä alalla.

5-vuotiaalla Eduarda Henkleinillä on kuitenkin rytmi selvästi veressä, sillä emme ole koskaan nähneet näin nuorta ja taitavaa rumpalia. Videolla tyttö soittaa Van Halenin legendaarisen ”Help” -kappaleen. Videota katsoessa saattaa tulla myös kylmiä väreitä, jotka kulkevat pitkin kehoa esityksen aikana.

Jotkut meistä eivät vanhene ikinä ja siitä täydellinen esimerkki on tämä nainen. Tao Porchon-Lynch on 98-vuotias ja opettaa edelleen neljä kertaa viikossa joogaa. Nuoruudessaan hän on työskennellyt muun muassa mallina, näyttelijänä ja tanssijana. Katso alta inspiroiva video!