Me kaikki olemme nähneet piirrettyjä, joissa viekas kissa vaanii viatonta lintua. Piirretyt ovat sinänsä oikeassa, sillä kissat ovat saalistajia ja niillä on saalistusvietti, joka saa ne käyttäytymään aggressiivisesti ”ruokaa” kohtaan. Tämä ei tarkoita sitä, että kissat olisivat millään tapaa ilkeitä.

Toki kesytetyt kissat toimivat hieman eri tavalla, mutta kyllä ne silti esimerkiksi hiiriä nappaavat vaistojensa varassa suuhun.

Tällä videolla näemme kissan, joka vaanii pihalla oleskelevaa pöllöä. Minä luulin aluksi, että kissa yrittää hyökätä linnun kimppuun, mutta todellisuus oli kaukana siitä. Tämä kissa ja lintu ovat nimittäin parhaita ystävyksiä ja lintu palaa aina tervehtimään ystäväänsä.

Pöllön nimi on Gerba ja kissan nimi on Fum – voit katsoa videon alapuolelta:

Lajien välinen erilaisuus ei tarkoita sitä, etteikö kommunikointi olisi oikeissa olosuhteissa mahdollista. Sen tietää myös tyttö, joka oli ”opetellut” puhumaan vuohien kieltä.

Vanhemmat olivat nauraneet kaksikon keskustelulle jo tovin, kunnes toinen heistä päätti kaivaa puhelimen esiin. Vanhemman tarkoituksena oli ikuistaa tämä suloinen hetki videolle, jotta sitä voitaisiin muistella myöhemmin.

Onneksi tytöstä kuvattu video ladattiin myös Youtubeen ja nyt saat itse katsoa tilanteen alapuolelta!

Jokainen meistä tietää sen tunteen, kun herätyskello soi ja torkkua tekisi painaa useita kertoja peräkkäin. Sen tunteen tietää myös tämä koira, joka haluaa makoilla sängyssä yhdessä omistajansa kanssa.

Tällä videolla näemme tilanteen, jossa omistaja yrittää herätellä sängyssä nukkuvaa koiraa. Eläin näyttää olevan niin kotoisissa tunnelmissa ettei se millään haluaisi nousta ylös sängystä.

Loppujen lopuksi eläin vaihtaa asentoa ja jatkaa kauneusuniaan.

San Lorenzon ja Arsenal de Sarandín välinen jalkapallo ottelu keskeytyi Argentiinassa, kun peliä oli kulunut noin 30 minuutin ajan. Koira oli ilmestynyt kentälle kuin tyhjästä ja se päätti järjestää aivan oman esityksen.

Koira oli nähnyt aikuiset miehet pallon kanssa ja päättänyt ilmeisesti liittyä mukaan hauskan näköiseen leikkiin. Eläin sai pelata jonkin aikaa rauhassa, kunnes peliä päästiin taas jatkamaan.

Koira pääsi myös uutisreportterin haastatteluun, mutta leikkisällä päällä ollut eläin päätti purra mikrofonia.

Tätä videota katsoessa ei voi olla hymyilemättä! 🙂

Vauvan tulo on suuri muutos vanhemmille, sisaruksille ja myös mahdollisille kotieläimille. Vauvan tullessa on tärkeä varmistaa, että myös koira saa huomiota, ettei siitä tule mustasukkaista ja mahdollisesti vihaista. Lasten ja koirien välille tulee myös asettaa pelisääntöjä, jotta molemmat osapuolet pysyvät tyytyväisinä omassa kodissaan.

Tällä videolla näemme huvittavaa mustasukkaisuutta, kun perheen isä pussaa vastasyntynyttä vauvaa. Koira katsoo tilannetta vierestä ja se haluaa epätoivoisesti saada itselleenkin huomiota.

Koira alkaa nuolla omistajaansa ja toivoo saavansa itsekin suudelman. Voit katsoa ihanan videon alapuolelta: