Kissoilla on arkipäiväisinä vihollisina muun muassa paperitulostimia, joiden kimppuun ne hyökkäilevät. Tällä videolla kissa hyökkää tulostinpaperin kimppuun, joka on juuri tullut ulos koneesta.

Kato Ny Äijjää ja Takas ekaa kertaa  hiteistä tuttu Majuri on julkaissut uuden kappaleensa. Tyytyväinen biisillä on mukana legendaarinen Pate Mustajärvi.

Kappaleen biitin on tehnyt Beni Blankko, ja musiikkivideon ohjauksesta vastasi Heikki Häkkinen.

Tämä turkkilainen ei niin rauhallinen protestoija päätti osoittaa mieltään vesitykillä varustautuneille poliiseille. ”Varoituslaukaukset” eivät miestä pelottaneet, ja hän päättikin potkaista poliisien ajoneuvoa.

Kuten arvata saattaa, potku ei saanut muuta aikaan kuin poliisien vihan, ja niinpä mielenosoittaja saikin kunnollisen annoksen vettä päälleen.

Koirat kommunikoivat ja viestivät eri asioita haukkumalla. Joillakin koirilla on kuitenkin muita hauskempi haukkuääni, jonka takia niiden omistajat kuvaavat niitä oikean paikan tullen.

Videon koiran haukkuminen kuulostaa hieman ihmisen ja eläimen sekoitukselta.

Kaljan juominen tavallisesti pää oikeinpäin saatta käydä ajan saatossa tylsäksi niille ihmisille, jotka kittaavat sitä päivittäin. Irlantilaismies keksi hyvän tavan juoda kaljaa pää alaspäin, mutta teon seuraukset eivät olleet yhtä hyvät…

Mies pyörtyi juomansa huikan jälkeen ja löi päänsä pöytään.

Evästevalinnat