Omalle sängylle tai sohvalle on ihana päästä makoilemaan rankan päivän päätteeksi. Hyvältä ja rentouttavalta kuulostava ajatus ei kuitenkaan välttämättä toimi niin hyvin käytännössä, jos joku on jo vienyt suosikki paikkasi.

Tässä videokoosteessa koirat yrittävät päästä sänkyyn nukkumaan, mutta perheen kissat ovat jo vieneet makuupaikan.

Koirat eivät kuitenkaan uskalla ottaa petiään takaisin, sillä kissat tuntuvat olevan todella pelottavia vastuksia. Kissoja ei myöskään näyttäisi kiinnostavan pätkääkään surullisena vieressä seisova koira.

Voit katsoa huvittavan videon alapuolelta!

Monet eläimet ovat tavattoman taitavia maastoutujia. Hyvää suojaväriä tarvitaan usein saaliin pyydystämiseen tai sitten saalistajalta piiloutumiseen.

Uudessa-Seelannissa kuvattu video kertoo eläimistä, jotka eivät halua näyttäytyä paljaalle silmälle.

Videolla ei aluksi ole sinänsä mitään ihmeellistä ja minusta tuntui aluksi aivan siltä kuin olisin tuijottanut kolkkoa vuorenrinnettä.

En halua paljastaa enempää mitää videolla tapahtuu, katso ja jaa pätkä ystävillesi!

Meillä jokaisella on pelkoja, joista puhuminen voi tuntua hieman nololta.

Bulldoggi nimeltä Bentley pelkää kuollakseen kaapeleita, mutta se on keksinyt tavan selvitä tiukoista tilanteista kunnialla.

Omistajan kuvaamalla videolle Bentley kohtaa kaapelin, mutta ei anna pelolle valtaa. Koira alkaa hipua kohti kaapelia, jonka jälkeen se tekee jotain todella huvittavaa…

Kissat ovat tietylle päälle sattuessaan todella leikkisiä eläimiä. Robert Dollwet tiesi, että hänen kissansa rakastaa palloja – niinpä mies päätti rakentaa kissalleen oman pallomeren.

Boomer -kissa rakastui uuteen pallomereensä välittömästi. Ei mennytkään kauaa, kun kissa hyppi pallojensa sekaan ja otti välissä myös nokoset.

Robertilla on myös toinen kissa, jonka nimi on Didga – se ei kuitenkaan pidä pallomerestä ja tyytyy katselemaan Boomer -kissan leikkejä sivusta.

Tappeleminen, riitely ja muut erimielisyydet eivät koskaan ole mukavia – niillä on kuitenkin tapana “puhdistaa ilmaa”, jonka jälkeen yhteiselo on jälleen helpompaa.

Tämän koiran ja vauvan käymä keskustelu ei sinänsä ole mikään vakava riita, mutta erimielisyyksiä näyttäisi silti olevan ilmassa.

Taapero latoo koiralle asioita, jotka ärsyttävät häntä ja koira kuuntelee tylsistyneenä sohvalla.