Japanissa on monia kissakahviloita, joka tarkoittaa nimensä mukaisesti kahvilaa jossa on paljon kissoja. Kissakahvila on monelle ihmiselle tietynlainen rentoutumispaikka, missä voi unohtaa arjen murheet hetkeksi ja viettää aikaa suloisten kissojen parissa. Jos perheenjäsenen eläinallergia tai liian kiireinen elämäntyyli rajoittaa oman lemmikin ottamista, niin kissakahvila on loistava paikka lieventää lemmikkikuumetta.

Suurin osa kahvilan kissoista on pelastettu alunperin eläinsuojeluyhdistykseltä, ja saaneet uuden kodin kahvilan nurkista. Olosuhteissa ei pitäisi olla valittamista, sillä kahvila on täynnä erilaisia petejä ja leluja, sekä kaikkea mitä kissa vain tarvitsee.

Voit ostaa kahvilasta herkkupaloja kissoille, esimerkiksi paistettua kanaa tai muroja. Sen avulla viimeistään saat kaikki kissat kehräämään ympärillesi. Kissoja saa myös adoptoida kahvilasta uuteen ja rakastavaan kotiin.

Tämä mainos on hyvä esimerkki ennakkoluuloista, sekä rahan vaikutuksesta ihmissuhteissa.

Mies näkee kauniin naisen, jota uskaltautuu pyytämään treffeille. Naista ei kiinnosta tavallinen haalareihin pukeutunut mies, ja kieltäytyy kutsusta.

Nainen törmää seuraavaksi hienoa autoa ajavaan pukumieheen, josta hän kiinnostuu välittömästi. Ikävä kyllä hän ei tiedä, että kyseinen mies on sama kenet tapasi aiemmin.

Rudi Rok on tunnettu suomalainen koomikko ja ääniakrobaatti, joka osaa matkia uskomattoman taitavasti eri eläimien ääntelyitä. Rudi nousi kovaan suosioon kansainvälisesti Youtube-videonsa ansiosta, missä hän matkii 30 eri eläimen ääntä.

Ihmiset kysyvät jatkuvasti, kuinka koirat reagoivat Rudin haukkumiseen. No, tässä vastaus!

 

Cavalierkingcharlesinspanieli (oi, mikä sana!) Max ja Ashton-poika iloitsevat käytävällä. Max juoksee innoissaan edestakaisin samalla, kun Ashton yrittää heilutella sille ilmeisesti paperinpalasta. Iloinen koira nappaa hellästi ”lelun” lapsen kädestä ja saa pojan nauramaan. Joka kerta.

Ei ole ihan helppoa suorittaa onnistunut valokuvausprosessi 25 metrin syvyydessä. Benjamin Von Wong kuitenkin pystyi siihen. Mukana oli ammattisukeltajia ja malleja, jotka eivät sukeltamista pelänneet.

Kuvaukset suoritettiin Balilla 50 vuotta vanhassa hylyssä. Aavemaisen kauniit kuvat ovat koko haastavan projektin arvoisia.

Mallit olivat kokeneita sukeltajia.

Kuvauksissa he joutuivat pidättämään henkeään välillä jopa 3-4 minuuttia…

… ja välillä heidät sidottiin hylkyyn kiinni.

Mukana oli seitsemän ammattisukeltajaa, jotka huolehtivat malleista.

Veden alla kukaan ei vielä tiennyt, onnistuivatko kuvat ja koko prosessi.

Mutta kun kuvat ladattiin koneelle, sieltä paljastui uskomattoman kauniita otoksia.

Kuvat: Youtube

Tässä vielä videolla koko prosessi:

Evästevalinnat