Satoja kissavideoita ilmestyy internetiin päivittäin. Tällä kertaa katsojia kerää viime vuoden puolella lisätty video suloisesta kissanpennusta, joka yrittää pelotella kimaltelevaa palloa. Videon kuvauksessa kerrotaan, että tämä on ensimmäinen kerta kun kyseinen kissanpentu edes näkee pallon.

Lopulta kuitenkin pallo ei enää kiinnostakaan niin paljoa, vaan huomio kiinnittyy seuraavaksi kameran hihnaan.

Videolla taikuri Jaehoon Lim esittää uskomattomia taikatemppuja, jotka saavat koko yleisön haukkomaan henkeään ja osoittamaan suosiota seisaalteen. Videolla miehen hihasta ilmestyy esiin useita kyyhkysiä,  jotka hän tämän jälkeen laittaa häkkiin.
Videota katsoessa voi tarkkasilmäinen katsoja kuitenkin päätellä, että kyyhkyset kärsivät temppujen aikana. Internetissä monet eläintenystävät ovatkin tuominnet kyseisen videon eläinrääkkäyksenä. Esityksen alussa musiikkina soi suomalaisartisti Daruden taka-aikojen hittikappale Sandstorm.

 

 Yhdysvalloissa oikeus on juuri tuominnut sukupuolensa naisesta mieheksi vaihtaneen Joseph Ali bin Muhammadin (ent. Paula K Reynolds-Eblacas) vankeuteen poliisin kimppuun käymisestä.

Sattunut tapaus on vuodelta 2009, jolloin Muhammad tarttui poliisin peniksestä tämän yrittäessä passittaa Muhammadia mielentilatutkimukseen.

90 päiväksi vankeuteen tuomittu partaveijari kertoo pitävänsä partaa aktivismin symbolina.

Nähtäväksi jää, miten muut vangit suhtautuvat hänen karvaiseen olemukseensa.


Verkkosivustolta Worldstarhiphop.com löytynyt video näyttää kahden tummaihoisen naisen välienselvittelyn. Hyvin rajuksi kärjistynyt pahoinpitely sai alkunsa tietojemme mukaan Twitter kirjoitteluista.

Tilanne eskaloituu noin puolessa välissä videota kun toinen naisista repii uhrinsa hänen kotinsa ovelta maahan, ja alkaa piestä häntä lyönnein ja potkuin.

Puolustavampi osapuoli on ilmeisesti käyttäytynyt toisen naisen mielestä epäkunnioittavasti verkkopalvelussa. Video on kuvattu Ohion osavaltiossa Yhdysvalloissa.

 

Mitä mieltä olet?

 

Yleensä itsekseen puhumista pidetään ensimmäisenä hulluuden merkkinä tai sitten puhujan korvasta löytyykin handsfree-kuuloke.

Nyt Pennsylvanian yliopistolla suoritetussa tutkimuksessa on kuitenkin paljastunut, että todellisuudessa itsekseen puhumisesta on hyötyä – nimittäin kadonneiden esineiden etsimisessä. Itsekseen puhuminen auttaa ihmistä nimittäin keskittymään paremmin haluttuun asiaan, joka tehostaa kadonneen esineen etsimistä.

Suoritetussa tutkimuksessa ensimmäisille vapaaehtoisille näytettiin kaksikymmentä kuvaa eri esineistä, ja heidän tuli löytää kuvien joukosta jokin tietty kuva. Ensimmäisen löydyttyä heitä pyydettiin etsimään toinen esine toisesta kuvajoukosta hokien tällä kertaa kyseistä esinettä ääneen itselleen. Testi osoitti, että löytyminen nopeutui, kun esinettä mutistiin ääneen.

Eli seuraavalla kerralla, kun olet hukannut avaimesi, ala vain hokea itseksesi: “avaimet, avaimet, avaimet…” niin löydät ne todennäköisemmin nopeammin kuin jos et hokisi kyseistä mantraa.

Voit lukea koko jutun täältä.