Yksinkertaisimmatkin asiat täytyy opetella itse, sillä jopa veden juominen on asia, jota ei opi ilman harjoittelua. On hienoa, että ihmiset tallentavat nämä tärkeät virstanpylväät videolle ja jakavat ne meidän kanssamme.

Videolla kissanpentu yrittää sinnikkäästi juoda vesiastiasta. Se katsoo, mitä emo tekee ja yrittää matkia näkemäänsä parhaansa mukaan.

Lopulta pentu toteaa, että tämä tekeminen ei ole sitä varten ja lähtee kiipeilemään telineeseen.

3 päivän ikäinen hevonen osaa juosta ja kävellä erittäin upeasti, mikäli vertaa 3 päivän ikäiseen vauvaan. Eläinten on pakko oppia kävelemään lähes heti syntymänsä jälkeen, sillä luonnossa hitaasti liikkuvat eläimet ovat helppo saalis pedoille.

Tällä kertaa meidän ei kuitenkaan tarvitse pelätä sitä, että peto tulisi ja nappaisi tämän hevosen. Saamme sen sijaan nähdä suloisen tilanteen, jossa mies lähtee juoksemaan hevosta karkuun ja tämä alkaa seurata isäntäänsä.

Katso ihana video alapuolelta:

Kukot kiekuvat uljaasti ja poikkeuksella on aina tapana vahvistaa sääntö. Tämä kukko valmistautui kiekaisemaan uljaasti, mutta se oli ilmeisesti unohtanut tehdä kunnollisen äänenavauksen. Yksi henkilö epäili, että kukolla olisi murrosikä ja äänenmurros, joka aiheutti erikoisen äänen.

Kiekuminen alkaa uljaasti, mutta hetken kuluttua ääni ”kuihtuu” pois.

Hevoset ja muut maatilalla asustavat eläimet pärjäävät kesäisin hyvin laitumella — niillä on yllin kyllin ruokaa, juomaa ja seuraa. Joskus tulee kuitenkin tilanteita, joissa nämä eläimet tarvitsevat myös ihmisten apua.

Maanviljelijät olivat ihmetelleet, kun hevonen piti kummallista ääntä aitauksen lähellä. He menivät katsomaan, mistä on kyse ja huomasivat kauhukseen, että hevonen oli hukkumaisillaan mutakuoppaan.

Hevonen ei päässyt omin avuin pois kuopasta, sillä se painoi liikaa, eivätkä sen jalat pystyneet kannattelemaan suurta painoa mutaisella alustalla. Ihmiset ryhtyivät tämän seurauksena tuota pikaa toimeen ja saivat lopulta hevosen pelastettua.

Kissojen refleksit ja reaktiokyky ovat vertaansa vailla.

Saatat aluksi ihmetellä, mitä tämä kissa tekee veden äärellä. Onko se hyppäämässä uimaan, peilailemassa itseään vai jotain muuta? Itse veikkasin aluksi sitä, että kissa olisi ollut hämmentynyt omasta peilikuvastaan, mutta taisin olla väärässä.

Katso alla oleva video, niin saat tilanteeseen lopulta vastauksen!