Kissat eivät tunnetusti pidä vedestä, itse asiassa moni niistä inhoaa sitä toden teolla.

Videolla saamme nähdä suloisen kissanpennun, joka leikkii vedellä täytetyssä ammeessa. Ammeessa näyttäisi olevan myös pieni korkki, joka ajaa asiansa hauskana leikkikaluna. Vieressä istuva kissaemo näyttäisi olevan ihmeissään pentunsa käytöksestä.

En olisi uskonut kuitenkaan sitä, että tämä kissanpentu olisi näin innokas vesipeto.

Voit katsoa suloisen videon alapuolelta…

Kissat ja koirat ovat tunnetusti “vihollisia” keskenään, näin ei todellakaan ole kuitenkaan kaikissa tapauksissa. Tässä tarinassa pääsemme tutustumaan pitbulliin, joka huomasi maassa makaavan kissan. Koira ymmärsi, että kissa oli loukkaantunut ja se halusi auttaa pulassa olevaa eläintä.

Ihmiset olivat kulkeneet kissan ohitse, mutta kukaan ei ollut välittänyt siitä. Tilanne muuttui kuitenkin nopeasti, kun pitbull asteli kissan viereen ja istahti sen viereen, HappyToutou kertoo.

Kukaan ei vieläkään kiinnittänyt kaksikkoon huomiota, joten koira alkoi tämän seurauksena haukkumaan. JA VIHDOIN muutama ohikulkija pysähtyi katsomaan, mistä oli kyse.

Hetken kuluttua kissa saatiin vietyä eläinlääkäriin, jossa se sai tarvitsemaansa apua. Emme tiedä, kuinka pahasti kissa oli loukkaantunut, mutta pääasia on, että se pääsi turvaan.

Jänikset ja puput jättävät joskus poikasensa oman onnensa nojaan – syynä tähän voi olla se, että ihminen on koskettanut poikasta tai sitten emo ei muuten vain halua pitää siitä huolta.

Tällaisissa tapauksissa poikaset ovat yleensä tuhoon tuomittuja ja niiden selviytymismahdollisuudet ovat olemattomat… Ellei paikalla satu olemaan ihana koira, joka alkaa pitämään seuraa orvoksi jääneelle eläimelle.

Meg on labradorinnoutaja, joka sattui löytämään nurmikolta hylätyn jäniksenpoikasen. Pupu oli niin pieni, että se muistutti enemmänkin hiirtä kuin hyppivää jänistä. Omistaja oli huomannut ainutlaatuisen tilanteen, jonka seurauksena hän kaivoi kameransa esiin.

Saatat jo ehkä arvata, kuinka suloinen lopputulos oli…

Delfiinit ovat sosiaalisia ja älykkäitä eläimiä, siksi tulen todella surulliseksi huomatessani, että niitä vangitaan ihmisten viihdykkeeksi. Villit eläimet eivät kuulu vesipuistoihin tai sirkuksiin – niiden paikka on luonnossa. Tässä tapauksessa delfiini ei ollut vangittu, mutta se päätti uida sukeltajan luokse.

Tässä tapauksessa delfiini oli kuitenkin päättänyt uida sukeltajan luokse vapaaehtoisesti. Sukeltamassa ollut Kellen tiesi, että delfiinit ovat sosiaalisia eläimiä ja ne saattavat lähestyä sukeltajia uteliaisuutensa vuoksi. Jokin oli kuitenkin pielessä eikä mennyt kauaa, kun Kellen huomasi delfiinin evään kietoutuneen siiman.

Delfiini pyysi Kellenilta apua ja sukeltaja päätti auttaa hädässä olevaa eläintä välittömästi. Kaksikon välillä oli selvää kemiaa ja molemmat tiesivät, mistä oli kyse.

Kellen onnistui lopulta vapauttamaan siiman, jonka jälkeen delfiini ui rauhallisesti pois. Voit katsoa alta videon, jota on katsottu Youtubessa yli 20 miljoonaa kertaa!

Shih tzu on erittäin vanha, pienikokoinen ja pitkäturkkinen tiibetiläistä alkuperää oleva koirarotu. Shih tzut ovat luonteeltaan sosiaalisia, jonka vuoksi ne kaipaavat yhteisiä leikkejä omistajansa kanssa.

Pienen lasten tavoin tämä koiranpentu haluaa riehua ja leikkiä päivät pitkät. Koira on kuitenkin vielä niin pieni, että omistajan on mentävä sen tasolle, jotta leikki onnistuisi mahdollisimman hyvin. Tilanne muistuttaa mielestäni ihanasti vanhemman ja lapsen välistä suhdetta, jossa aikuinen joutuu usein laskeutumaan “lapsen tasolle”, jotta leikki ja keskustelu pysyisi mielenkiintoisena.

Voit katsoa alla olevasta videosta mitä tapahtuu, kun mies menee makaamaan koiranpentunsa viereen.