Ei ole pitkä aika siitä, kun varoiteltiin kuvan laatimisesta nettiin. Että sieltä se sitten päätyy ties minne; henkilöllisyys varastetaan ja talo kaupataan lomamatkan aikana. Mutta nykyään kaikki on toisin. Ei pelota enää.

Parasta tässä kaikessa on ehkä se, että netti mahdollistaa tirkistelyn muiden ihmisten elämään, siis sellaisessa positiivisessa mielessä. Tässä Reykjavíkin poliisin Instagram-tili, joka on pullollaan eläimiä, herkkuja ja hassuttelukuvia. Se ikään kuin näyttää, että kyllä se on ihminen siellä virkavaatteiden allakin.

Via Like A Boss / Bored Panda

Farmari löysi pienen oranginpoikasen ja päätti kasvattaa tämän itse. Se oli kuitenkin erittäin huono idea, sillä eihän hänellä ollut mitään käsitystä siitä, kuinka ne elävät. Vaikka hän yritti pitää huolta orangista, niin hän vain teki sen olon todella ikäväksi. Farmari nimittäin sitoi pienen oranginpoikasen narulla kiinni tolppaan, mikä oli keskellä pientä ja ankeaa betonirakennelmaa. Sen lisäksi oranki sai aivan väärää ravintoa. Herkullisten hedelmien sijasta se sai vain riisiä ja tofua. Voisi kai jopa sanoa, että oranki eli vankeudessa.

Onneksi farmari tuli järkiinsä ja ymmärsi orangin kärsivän. Hän luovutti tämän eläinsuojeluyhdistykselle, jotka hakivat pienen luontokappaleen turvaan. Tilanne on koskettava, kun oranki kapuaa pelajastajansa syliin, ikään kuin tietäen hänen vievän tämän turvaan.

Seuraavat kolme vuotta oranki saa elää turvallisessa ja hyvässä ympäristössä muiden orankiystäviensä kanssa. Se opetetaan sopeutumaan luontoon, jotta se on valmis vapautettavaksi tulevaisuudessa.

Meillä kaikilla on joskus sellaisia päiviä, kun peilikuva säikyttää tai viihdyttää. Tämä kaveri on löytänyt peilistä uuden ystävän, jonka kanssa leikki sujuu kuin tanssi. On se näppärää, kun joidenkin kanssa sitä vaan synkkaa niin hyvin, että tuntuu kuin sielunkumppania katsoisi silmiin. Ja tosiaankin, paras sielunkumppanihan se sieltä peilistä aina tirkistääkin. Että ei huono leikkikaveri tällä pikkuisella.

Ulkonäkö voi pettää. Pitkät parrat, nahkaliivit, tatuoinnit ja alla moottoripyörät, joiden pörinä kantautuu ovista ja ikkunoista sisään.

Tämä moottoripyöräjengi työskentelee lasten ja nuorten kanssa. Jäsenillä on yksi tehtävä. Se tehtävä on auttaa lapsia, jotka ovat käyneet läpi seksuaalista hyväksikäyttöä. He ottavat lapsen ”perheeseensä” ja ovat valmiita suojelemaan ja puolustamaan, mitä ikinä eteen tulee. Kyse ei ole väkivaltaisesta puolustamisesta vaan kaikenlaisesta muusta tuesta. Sellaisesta, että joku on 100 % lapsen tukena, kuuntelee ja ennen kaikkea uskoo tätä.

Jengin ensimmäinen tehtävänsä on nostaa lapset jaloilleen ja luoda heihin uskoa, ettei kukaan enää satuta heitä sillä tavalla. Sen jälkeen, kun lapsi uskaltaa taas luottaa aikuiseen ja itseensä, parantuminen voi alkaa.

Rakkaus on sitä, kun välität syvästi jostain toisesta ihmisestä. Sitä, kun tekisit kaikkesi, että hänellä on hyvä olla. Rakkaus on luottamusta, tahtoa, uskoa ja intohimoa.

Kaikenlainen rakkaus on kaunista, rakastit sitten ketä tahansa.