Tämä onnellinen saksanpaimenkoira on saanut yllättävän ystävän, Henry-kissan. Eläimet ovat olleet parhaita kavereita jo pennuista asti, ja he tekevät kaiken yhdessä.


Tämä pupu rakastui syvästi vaaleanpunaiseen ilmapalloon. Ilmapallo ei kuitenkaan ollut rakastunut pupuun, sillä se puhkesi pienen eläimen osoittaessa sille rakkautta. Toivottavasti pupu selviää, ehkä heitä ei vain oltu tarkoitettu yhteen.


Kissat ja muutenkin eläimet osaavat olla erittäin huvittavia halutessaan. Tähän videoon on koottu kissojen hauskimmat kommellukset, jotka saavat sinut repeämään nauruun. Mukana on myös hienoja temppuja, joita kissat suorittavat.


Tällä videolla ilmeisesti jo jonkin aikaa kuolleena ollut kala alkaa liikkumaan keittiön pöydällä. Kalat useasti liikkuvat kuoleman jälkeen refleksien ja hermojen takia, mutta tämä liikehdintä näyttää aivan siltä, kuin kala eläisi oikeasti. Kalalla ei videolla ole edes nahkaa tai päätä jäljellä, mutta silti se liikkuu elinvoimaisesti.

Oscar niminen pesukarhu on aloittanut toimimaan hammaslääkärinä. Ensimmäisenä tarkastukseen joutuu hänen kaverinsa. Koira ei kuitenkaan näytä pittävän siitä, että sen suuhun katsotaan.