Herää jo! Tylsäää.. Masu kurnii ja leikkikaveri puuttuu. Nämä kissat haluavat omistajansa hereille keinolla millä hyvänsä.

Mikä olisikaan sen ihanempi tapa herätä kuin tuntea kissan karhea kieli poskella. Tökkiminen tassuilla naamaan on myös sallittu, jos omistaja ei muuten herää.

 

Ihan tavallinen päivä Botswanassa. Kaverit ovat uiskentelemassa uima-altaalla, viilentymässä kuuman auringon alla. Yhtäkkiä paikalle tepastelee naapuri – Marketta. Se tervehtii uimareita, jotka Marketan suuren koon takia ovat jähmettyneet pelosta paikalleen, ja ottaa hiukan raikasta vettä norsun kokoiselle eläimelle sopivasta juomakiposta. Sitten se heilauttaa korviaan hyvästiksi ja jatkaa matkaansa.

Huomio! Altaassa ei käytetä kloorivettä vaan ihan puhdasta tavallista vettä.

Salut Salon on saksalainen nelikko, johon kuuluu pianisti ja kolme kielisoittimen taitajaa. He eivät pelkästään soita klassista musiikkia erittäin taitavasti vaan he myös pelleilevät lavalla ja yrittävät voittaa taidoillaan toinen toisensa. Ryhmä soittaa soittimia milloin mitenkin päin. Yleisö viihtyy.

Daniel Hashimoto työskentelee DreamWorksilla animaattorina. Mies on selkeästi oikeassa paikassa, sillä työ näyttää samalla olevan myös rakas harrastus. Hän nimittäin muokkaa lapsensa Jamesin arkipäivän puuhasteluvideot jännittäviksi seikkailuiksi.

Tässä videolla näkyy, miten märkä lattia saattaa yllättää pienen pojan juoksentelut kukkakaupassa. Koko Action Movie Kid -lyhytelokuvan voi katsoa täältä.

Vähän erikoisempia ystävyksiä on aina jotenkin niin hellyyttävä katsella. Tämäkin pari tässä, hevonen ja kissa, osoittavat toisilleen kiintymystä. Toinen on kuitenkin ihan valtavan kokoinen kaveri, joka voisi helposti liiskata pienemmän alleen. Mutta kuinka varovainen hevonen onkaan. Kissa kehrää ja kiehnää itseään hevosen turpaa vasten, ja hevonen silittää hellästi – ylähuulellaan.

Evästevalinnat