Kissat saattavat olla joskus viekkaita ja ehkä jopa “ilkeitä”, mutta minä väitän etteivät ne oikeasti ole kuitenkaan luonteeltaan sellaisia. Kissojen täytyy olla hieman viekkaita, sillä kuinka ne muuten voisivat juosta pihalla ja napata hiiriä?

Tällä videolla näemme kissojen välisen keskustelun, joka on ihastuttanut kymmeniä miljoonia ihmisiä. Kukaan ei tiedä, mistä kaksikko keskustelee, mutta toisaalta ei edes tarvitse. Video on yksinkertaisesti suloinen ja ystävysten salaisuus saakin jäädä niiden välille.

Katso video ja jaa se parhaalle ystävällesi! 🙂

Joillakin ihmisillä tuntuu olevan tarve satuttaa muita eläimiä tai ihmisiä. Tämä saattaa johtua esimerkiksi siitä, että kyseinen henkilö voi huonosti ja haluaa purkaa tunteensa vahingoittamalla muita.

Tilanne ei kuitenkaan aina ole tämä, sillä joillekin idiooteille toisten satuttaminen tuntuu olevan vain humoristinen tapa viettää aikaa.

Pahalla on tapana saada kuitenkin palkkansa – tällä videolla näemme täydellisen esimerkin juuri tämänkaltaisesta tapauksesta. Videolla mies menee potkaisemaan rannalla kulkevaa koiraa ja hetken kuluttua hän lähtee juoksemaan henkensä edestä karkuun.

Koira ei ollutkaan yksin, sillä sen kaverit huomasivat tilanteen ja päättivät puolustaa ystäväänsä.

Alligaattorit ovat pelottavan näköisiä ja suurin osa ihmisistä kiertää ne kaukaa. Joissakin tilanteissa näistä esihistoriallisista eläimistä pääsee kuitenkin ottamaan hienon kuvan, turvalliselta etäisyydeltä.

Kaikki ei ole kuitenkaan sitä, miltä se näyttää – tämä video on siitä erinomainen todiste.

Videolla näemme ihmiset, jotka ovat saapuneet kuvaamaan tietä ylittävää alligaattoria. He ovat niin innoissaan suuresta eläimestä, että he unohtavat vilkaista taakseen.

Tällä kertaa mitään ei onneksi tapahtunut, mutta voimme olla varmoja siitä, että kotona videotallennetta katsonut mies joutui hieraisemaan silmiään.

Ihmiset osaavat olla todella mukavia, mutta myös tavattoman ilkeitä ja inhottavia muita eläimiä kohtaan. Pulassa olevan eläimet hylkääminen oman onnensa nojaan on yksi raukkamaisimmista teoista. Paikalle tulisi hälyttää apua, mikäli eläimestä ei pysty huolehtimaan itse.

Pam -niminen lammas löydettiin hylättynä pellolta. Pam oli heikossa kunnossa eikä se pystynyt kävelemään, mutta vapaaehtoiset ihmiset halusivat auttaa eläintä parantumaan. Koetulokset osoittivat, että Pamin jalat olivat pysyvästi vaurioituneet jo silloin, kun eläin oli emonsa vatsassa.

Kovien ponnisteluiden jälkeen vapaaehtoistyöntekijät löysivät Pamille oikean ratkaisun. Karitsa sai itselleen oman pyörätuolin, jonka avulla se pystyy jälleen kävelemään!

Voit katsoa karitsasta kertovan videon alapuolelta:

Kalat ja meressä sekä sen läheisyydessä elävät eläimet joutuvat nykyään tavallista useammin ahdinkoon. Syynä ovat roskat, jotka ovat muodostaneet valtameriin kokonaisia lauttoja. Ongelma on valtava ja se uhkaa kaikkien maailman eläinten terveyttä, lopulta myös ravintoketjun huipulla eläviä ihmisiä.

Tällä videolla näemme surullisen esimerkin tapauksesta, jollaisia sattuu useita kertoja päivässä eri puolilla maailmaa. Merikilpikonna on sotkeutunut keltaiseen “palloon” ja se yrittää rimpuilla itseään vapaaksi.

Bryce Trevett ja Anger Hernandez eivät näe muuta vaihtoehtoa kuin auttaa pulassa olevaa eläintä. Kilpikonna olisi luultavasti kuollut ilman sukeltajien apua, onneksi he sattuivat oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan.

Voit katsoa pelastusoperaatiosta kuvatun videon alapuolelta: