Kissat hauskuuttavat ihmisiä ympäri maailmaa netissä, sekä oikeassa elämässä. Niiden temput, juonet ja teot ovat yksinkertaisesti hauskoja.

Nyt nettiin on ladattu video, jossa kissat riitelevät samasta ruokakupista. Toisen syödessä ruokaa toinen vetää kupin itselleen tassullaan.

Nimimerkki Rainykauke lisäsi videopalvelu Youtubeen erikoisen videon, jossa hän kuvaa lintuaan Harveytä.

Harvey-papukaija omaa erikoisen kyvyn, eläin nimittäin osaa laulaa dubsteppiä.


Eläimistä on ihmisille suunnattomasti iloa ja monet lemmikin omistajat haluavat jakaa iloisia hetkiä muille lataamalla videoitaan nettiin.

Tällä videolla kissa haluaa, että sitä silitetään jatkuvasti. Kissa nimittäin vetää omistajansa käden itseään päin aina sen loitotessa kauemmaksi. Voisiko tästä video enää hellyyttävämmäksi muuttua?


Vuohista kuvataan vuosittain useita videoita, joissa ne päästävät hullunkurisia ääniä. Tämän videon eläin kuulostaa aivan kanalta, minkä ei pitäisi olla kyseiselle eläimelle tavallista.


Moottoripyöräilijät ajavat usein kovaa vauhtia, sillä pientä ajoneuvoa on helmpompi kontrolloida ja se kiihtyy ja jarruttaa tehokkaammin. Tällä videolla miehen kulkuneuvon jarrut olivat loistavassa kunnossa, sillä se kerkesi jarruttamaan nähtyään koalan muutaman kymmenen metrin päässä.

Eläin onneksi kimposi renkaasta hassusti selälleen ja pääsi iloisesti jatkamaan matkaansa.