Kiusaaminen on suuri ongelma kouluissa, sekä myös työelämässä ja siihen on erittäin vaikeaa puuttua. Nyt mieskaksikko päätti kokeilla kuinka kaduilla suhtaudutaan, kun ihmisiä kohdellaan epäoikeudenmukaisesti.

Tulokset olivat melko järkyttäviä, sillä kukaan ihmisistä ei juurikaan laittanut tikkua ristiin puolustaakseen kiusattua.

Netti on pullollaan videoita, jossa koirat tapaavat omistajansa uudelleen pitkän aikavälin jälkeen. Kuitenkin kyseiset videot jaksavat ilahduttaa aina uudelleen ja uudelleen, sillä koirien reaktiot ovat niin aitoja ja koskettavia.

Tällä videolla näet koiran, joka tapaa Afganistanista palanneen naisen useiden kuukausien tauon jälkeen. Koira käytännössä itkee onnesta.

Joillakin eläimillä ja ihmisillä rytmi näyttää olevan vain veressä. Videolla näet iloisen kazakstanilaisen koiran, joka tanssii paremmin kuin sen lajitoverit.

Tälle kaverille tulisi ehdottomasti antaa hieno esiintymislava, jossa se voisi esiintyä.

Jos tilanne ei mene suunnitellusti, ei kannata hätäillä ja hötkyillä.

Merijalkaväen sotilas kikkailee aseen kanssa ja heittää sen takaisin armeijatoverilleen. Valitettavasti kuitenkaan kaveri ei saa siitä koppia. Niinpä sotilas käy hillitysti hakemassa ohilentäneen aseen maasta, alkaa kikkailla sillä uudestaan, mutta päättää lopulta käydä ojentamassa ihan kädestä pitäen aseen takaisin sille, jolle se kuuluu.

Ja yleisökin uskaltaa jälleen hengittää.

Valmistaudu henkisesti näkemään seuraavaksi jotain aivan käsittämättömän ihanaa. Maailman kaksi söpöintä asiaa on laitettu yhteen pakettiin. Nimittäin lapsi ja koiranpentu.

Valokuvaaja Jessica Shyba on kolmen lapsen äiti. Marraskuun alussa hänen perheeseensä saapui uusi jäsen, 7-viikkoinen sekarotuinen Theo. Heti kolmantena päivänä kotiuduttuaan koiranpentu kömpi pienen Beau-pojan kainaloon päiväunille. Ja siitä alkoi näiden kahden pienen elämänalun ystävyys, jollaista Jessica ei omien sanojensa mukaan ole aiemmin nähnyt.

Joka päivä Theo ja Beau nukkuvat vierekkäin.

Koiranpentu odottaa, että lapsi nukahtaa ja ryömii sitten tuhisemaan ihan kiinni poikaan.

Ystävykset nukkuvat välillä jopa samassa asennossa…

… joskus taas halien toisiaan…

… ja joskus taas ei.

Ystävä lämmittää…

… ja tuo turvallisen olon.

Ja tietysti hereilläkin ollaan bestiksiä!

Kuvat Instagram: @mommasgonecity

Jessica Shyban kotisivut: mommasgonecity.com