Koditon ja alkoholisoitunut Jim Wolf osallistui vapaaehtoisjärjestön organisoimaan muodonmuutokseen. Hänen hiuksensa laitettiin uuteen uskoon, ja hän sai uudet vaatteet. Lisäksi miehelle järjestettiin asunto.

Uusi ulkonäkö innosti miestä ottamaan ohjat omasta elämästään, ja hän osallistui elämänsä ensimmäistä kertaa AA-kerhoon.

Movember – viiksien kasvattaminen marraskuun ajan miesten terveysongelmien tietoisuuden lisäämiseksi – on parhaillaan käynnissä. Perinne alkoi vuonna 2003 Australiassa.

Vuosi sitten naiset keksivät luoda omanlaisensa kampanjan.

Eli joulukuun ajan naiset antavat puskansa kasvaa ihan valtoimenaan. Häpykarvoitus saa rehevöityä ja kukkia, kiharoitua ja kiivetä reisille asti.

Australialainen sketsiohjelma The Elegant Gentleman’s Guide to Knife Fighting on tehnyt huvittavia animaatioita vanhoista maalauksista. Videolla on koosteena suosituimmat. Tämän jälkeen on mahdotonta katsoa yhtäkään maalausta enää samalla tavalla.

Tiimi teini-ikäisiä amerikkalaisen jalkapallon pelaajia päätti tehdä yllätyksen joukkuekaverilleen, jota kiusattiin koulussa kehitysvammaisuutensa takia.

Amerikkalainen jalkapallo on iso osa amerikkalaista kulttuuria, pelin arvostus on suurta ja maalintekijät nostetaan kunnioituksen kultapallille. Niinpä tämä tiimi, ilmoittamatta edes valmentajilleen, päätti toimia seuraavalla tavalla kotipelissään.

Heidän ensimmäinen tavoitteensa oli päästä mahdollisimman lähelle maalilinjaa tekemättä kuitenkaan maalia. Yleisö ei ollut innoissaan, mutta nuoret pojat olivat päättäneet, että he haluavat tehdä tämän ystävälleen. He siis halusivat, että kiusattu joukkuetoveri saa tehtyä elämänsä ensimmäisen touchdownin eli maalin. Ja niin kävi.

Teollaan joukkue halusi näyttää, että he ovat kaikki yhtä tärkeä osa tiimiä ja jokainen heistä on korvaamaton riippumatta ulkonäöstä tai mistään muusta.

 

Bilettäminen kavereiden kesken on erittäin hauskaa, mutta ihmisten tulisi kuitenkin muistaa että liika on aina liikaa. Tässä koosteessa on kuvia ihmisistä, jotka taisivat ottaa muutaman drinkin liikaa.

Aamulla ei ollut varmasti kovin siistiä muistella viime illan tapahtumia!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.