Kaikki ovat varmasti joskus miettineet mahdollisutta tallentaa baari-ilta filmille ja katsoa aamulla mitä tulikaan tehtyä. Suomalainen kaveriporukka päätti kokeilla tätä ja laittoi kypäräkameran nauhottamaan baari-illan ja etkot yksityisasunnossa.

Etkoilla pojat pelaavat, juovat olutta,  ja katsovat hauskoja videoita mm. Vivaksessakin julkaistu uutinen uskomattomasta voimistelijasta  on päässyt soittolistalle. Asunnosta matka jatkuu baariin ja lopulta grillin kautta takaisin kotiin.

Kamera otti kuvan joka toinen sekunti ja siitä koostettiin myöhemmin video.

 

Monille on tuttua se, että moottorikelkkalla veden päällä ajamminen onnistuu helposti. Nyt ihmisiä hämmentää internetissä pyörivä video, jossa mies onnistuu ylittämään 122 metrin mittaisen matkan veden päällä mönkijällä ajaen.

Onnistuneen tempun takana on tarpeeksi nopea vauhti sekä mönkijässä olevat takarenkaat, jotka on suunniteltu pääosin hiekassa sekä mudassa tapahtuvaan ajoon. Pyörät toimivat lähes melojen lailla, siivittäen kuskin onnistuneeseen suoritukseen.

Chamillionaire julkaisi YouTubeen uudelta ”Ammunition” EP:ltään kappaleen ”All Mine” jonka tausta kuulostaa varmasti jokaisesta suomalaisesta tutulta.

Kirkan ”Hetki lyö” -kappaleen taustaa on miksattu jenkkiräppärin uutuuskappaleeseen, ja paikoitellen taustalta kuuluu jopa Kirkan laulua!

Onko tämä kunnianosoitus vai klassikon häpäisemistä? Kommentoi ja anna mielipiteesi kuulua!

CollegeHumor.com on tuottanut hulvattoman kuvakokoelman siitä miltä asiat näyttävät humalassa. Taitavasti piirretyt kuvat ovat hyvin realistisia, varsinkin täällä kotosuomessa.

 

Selvänä || Humalassa

 

Valmistaudu viikonlopun viettoon jakamalla tämä ystävillesi!

Afganistanissa kuvatussa materiaalissa yhdysvaltalaisjoukkojen helikopterilentäjä esitteli taitojaan etuvartioaseman liepeillä pahoin seurauksin.

Lentäjä lensi mahdollisimman matalalla, juuri ja juuri ylittäen rakennuksen ja vetäen helikopterin sen jälkeen kohti korkeuksia. Ylöspäästyään helikopterin lentäjä teki kriittisen virheen ja päätti tehdä vielä toisen tempun, jonka seurauksen helikopteri osui maahan ja kimposi siitä ilmaan pyörien hurjasti. Ilmalennon jälkeen helikopteri rysähti maahan. Lentäjän onneksi, hän eikä kukaan muukaan loukkaantunut tilanteessa.

Katso hurja video tästä: