Saamme päivittäin lukea ihania tarinoita koirista ja niiden omistajista. Eräät parhaista videoista ovat kuitenkin ehdottomasti niitä, kun koirat ja omistajat kohtaavat pitkän tovin jälkeen. Koirat ovat erittäin lojaaleja eläimiä ja ne eivät koskaan unohda ystäviään, vaikka aikaa olisi kulunut jo useampi vuosi.

Tätä videota katsoessa emme voi kiistää sitä, etteivätkö koirat olisi tunne tasolla erittäin kehittyneitä ja ihania eläimiä.

Katso alapuolelta, kun omistaja palaa kolmen vuoden jälkeen takaisin kotiin ja koira on vastassa sitä lentokentällä. Aluksi eläin joutuu tuijottamaan omistajaansa, sillä se ei ilmeisesti pysty uskomaan näkemäänsä todeksi.

Joillakin ihmisillä rytmitaju virtaa veressä jo pienestä pitäen. Tanssiminen on taaperoille erinomainen tapa opetella motoriikkaa ja sitä, kuinka keho toimii tietynlaisten liikkeiden aikana. Tämä taapero on kuitenkin tavallista kehitystä huimasti edellä, sillä hän tanssii paremmin kuin moni aikuinen. On myös hienoa, että äiti ja tytär ovat löytäneet yhteisen harrastuksen heti lapsuusvuosista lähtien.

Katso videolta, mitä tapahtuu, kun lapsi irroittaa otteensa sohvasta ja aloittaa sanattomaksi vetävän esityksen.

Olemme useita kertoja aikaisemmin uutisoineen Amira Willighagenista, jonka lauluääni jaksaa ihastuttaa aina uudestaan ja uudestaan. Amira tuli kuuluisaksi Hollannin Talent-ohjelmasta, kun hän oli vasta 9-vuotias.

Nuori oopperalaulaja bookattiin esiintymään ympäri maailmaa heti kilpailun jälkeen ja tyttö on muutaman vuoden aikana kehittynyt entisestään.

Videolla kuulemme erittäin kauniin dueton, jonka aloittaa mieslaulaja. Amira liittyy hetken kuluttua mukaan esitykseen, jonka jälkeen voi olla vaikea välttyä kylmiltä väreiltä!

Videot, joissa hidastetaan liikkuvia asioita todella hitaiksi tietokoneen avustuksella ovat yllättävän suosittuja internetissä. Tässä kuitenkin video, johon ei ole käytetty minkäänlaista teknologiaa avuksi hitauden illuusion luomiseksi. Se on täysin näytelty ja luotu reaaliajassa näyttämään sellaiselta, miltä se näyttää.

Katso vaikka itse!

Sara Lopez on ammatiltaan tanssija, joka oli tullut espanjalaiseen kouluun opettamaan oppilaita tanssin saloja. Hän pyysi muutamia oppilaita tanssimaan kanssaan, mutta eräs 16-vuotias poika yllätti hänet ja koko yleisön täysin.

Wojtek Kizomba -niminen poika osasikin tanssia ja oli todellinen luonnonlahjakkuus. Poika vei naista kuin ammattilainen, verrattuna siihen, että hän ei harrastanut tanssia ja on iältään vasta nuori.

Me Suomalaiset voisimme ottaa tästä nuoresta miehestä mallia ainakin lukioissa pidettäviin vanhojen tansseihin.