Monilla meistä oli pienenä ystävä, joka joutui muuttamaan toiselle paikkakunnalle tai jopa eri maahan. Tällainen tilanne on tietenkin surullinen ja uuden parhaan ystävän etsiminen saattaa aluksi tuntua toivottomalta ajatukselta.

Koirat, Laika ja Rook, olivat pennusta pitäen hyviä ystäviä, mutta yhdessä vaiheessa toinen koirista joutui muuttamaan perheensä kanssa toiseen kaupunkiin. Koirat eivät nähneet toisiaan vuosiin, mutta ne eivät silti olleet unohtaneet toisiaan.

Eräänä päivänä omistajat päättivät tuoda koirat takaisin yhteen – jälleennäkeminen oli todella iloinen ja koskettava. Koirat riehuivat, leikkivät, halasivat, pussasivat ja pitivät toisilleen seuraa.

Onko sinulla ystävä, joka asuu kauempana? Jaa tämä ihana video hänelle!

Kissat ja koirat eivät pidä toisistaan – tämä on yleinen oletus, joka ei pidä lainkaan paikkansa.

Koirat ja kissat voivat tulla erinomaisesti toimeen keskenään, kunhan ne vain saavat aluksi tutustua toisiinsa rauhassa. Videolla mies esittelee koiralle kissanpennun, jonka jälkeen todellinen riemu repeää.

Yli 5 miljoonaa ihmistä on katsonut tämän iloisen ja liikuttavan videon.

Voit katsoa oheiselta videolta, kuinka iloiseksi koira muuttuu tavatessaan uuden ystävänsä.

Yhdysvaltain kansallispuisto, Glacier National Park, sijaitsee Montanan osavaltiossa.

Suuri kansallispuisto mahdollistaa eläimille turvalliset elinolot – tosin joskus eläimet eksyvät liian lähelle ihmisiä. Montanan kansallispuiston halki kulkevalla autotiellä voi nähdä kaikenlaisia eläimiä aina hirvistä lintuihin.

Karhun näkeminen on kuitenkin harvinaisempi kokemus, sillä ne tuppaavat pysyttelemään kaukana ihmisistä. Kahden karhunpennun näkeminen onkin jo todellinen lottovoitto, josta harva voi vain haaveilla.

Voit katsoa oheiselta videolta, miksi autoilijat olivat pysähtyneet tienvarteen katsomaan pienten pentujen leikkiä.

Herrasmiehet ovat tänä päivänä harvassa, mutta eläinkunnassa arvostetaan edelleen hyviä käytöstapoja – niin voisi sanoa ainakin tämän videon perusteella!

Granburysta, Teksasin osavaltiosta kotoisin oleva Jessica Munn työskentelee hevosten kuntoutuskeskuksessa. Eräänä päivänä hän sai todistaa ainutlaatuisen hetken kahden hevosen toimesta.

Layla -niminen hevonen ei ole pystynyt vammautumisen jälkeen juoksemaan kunnolla. Sillä on kuitenkin ihana poikaystävä, joka tuo sille heinää päivittäin.

Videolla saamme nähdä, kuinka todellinen herrasmies toimii tyttöystävänsä tukena ja turvana.

Lopuksi eläimet vaihtavat myös muutaman pusun – voi miten suloista!

Nessy-kissa oli synnyttänyt omat pentunsa, mutta samaan aikaan se sai yllättäviä uutisia: perheen chihuahua oli synnyttänyt neljä ennenaikaista pentua.

Kaksi liian varhain syntyneistä koiranpennuista kuoli ja toiset kaksi jäivät orvoiksi, sillä niiden emo ei jostain syystä hyväksynyt pentujaan.

Epätoivoisessa tilanteessa olleet omistajat päättivät kokeilla jotain pelastaakseen koiranpennut. He tarjosivat pentuja Nessylle, jonka vastaanotto oli todella hellyyttävä.

Nessy hyväksyi koiranpennut perheeseensä ja kohteli niitä kuin omiaan. Oheisella videolla näemme hienon osoituksen siitä, kuinka ehdotonta ja vilpitöntä äidin rakkaus on parhaimmillaan on.