Monet koirat ovat olleet mukana hautajaisissa, sillä ne aistivat lähimmäisen kuoleman kuten ihmisetkin. Tämän Videon koira hautasi koiranpennun maahan ja piti pienen muistotilaisuuden menehtyneelle lajitoverilleen.

Vaikka kyseessä ei ollut koiran oma pentu, sen käytöksestä näkee kuinka surullinen se on toverinsa menehtymisestä.

Silloin tällöin valokuvaajat onnistuvat ottamaan upeita kuvia illuusioista, jotka tuntuvat ihmisen mielestä käsittämättömiltä. Alla olevassa illuusiossa on vain yksi kuva, vaikka kyseinen teos näyttää siltä kuin siihen olisi liitetty neljä erillistä kuvaa.
four pictures in one vlp terrain album cover by bela borsodi (1)

Tässä sama kuva eri kuvakulmasta:
four pictures in one vlp terrain album cover by bela borsodi (2)

Lähde: Twistedsifter

Metroissa tapahtuu kummallisia asioita päivittäin, joita kuitenkaan harvoin päästään ikuistamaan kameralle. Tässä kuvasarjassa on esiteltynä muutamia kummallisia tilanteita, joita metroilla kulkevat ihmiset ovat onnistuneet tallentamaan kameralle.

1.

2. 
Via Tokyo. Creative.

3. 
New York City. Kidding, Moscow.

4. 
Creepy Seat-vertising by Old Spice on the 7 train in NYC.

5.

6. 
Mr. DickPic is running for mayor of NYC.

7. 
The Adidas sandals ruin your vibe, man.

8. 
Sorry, meine Herr, but if you're going to cultivate that look, you're going to get snapped.

9.

10. 
The Tug Life

Lähde: Buzzfeed

Sisaruksilla on tapana tehdä pieniä jäyniä toisilleen pitkin elämäänsä. Tilanteiden jälkeen seuraa pieni mökötys, jonka jälkeen kaikki on taas kunnossa. Yleensä suurimpia kiusaajia ovat isoveljet, jotka keksivät aina uusia ja uusia kujeita.

Tällä 7 sekuntia kestävällä videopätkällä isoveli esittelee siskonsa muille kavereilleen.

Piirtäminen vaatii paljon harjoittelua ja kärsivällisyyttä. Yleensä piirtäjät luonnostelevat piirrostaan kauan ennen kuin todellisen teoksen tekeminen alkaa.
Kim jung gi niminen artisti on todella lahjakas piirtäjä, joka aloittaa piirtämisen ilman suurempia luonnosteluja. Videolla mies tekee Japani -aiheisia piirroksia paperille.

Voit seurata miestä Facebookissa: www.facebook.com/superani