Nuorelta bokserilta jouduttiin amputoimaan takajalat, sillä ne olivat pahasti epämuodostuneet. Koiralle, Duncan Lou Wholle, ostettiin pyörätuoli, joka tukee sen takapäätä, mutta koira ei millään halua käyttää sitä. Omistajat päättivät antaa sen juoksennella ilman apuvälinettä, ja tässä on tulos. Duncan pääsee ensimmäistä kertaa rannalle kirmaamaan ja voi pojat se menee lujaa.

Parasta on, kun eläin tekee jotain samaa, mitä ihmisetkin. Tai että ihmissilmällä se näyttää jotenkin inhimilliseltä. Tälle videolle on koottu kissojen touhuamisia, jotka muistuttavat hyvin paljon ihmisten puuhasteluja. Kuten esimerkiksi sohvalla röhnöttäminen ja telkkarin katsominen. Tai vaikkapa ruokapöydässä jörnöttäminen. Perusjuttuja.

Taiteilija Paula Strawn on erikoistunut maalaamaan kypäriä. Nämä eivät kuitenkaan ole mitään ihan tavallisia suojaimia, sillä ne on suunniteltu lapsille, joiden kallo on litteä. Kypärä korjaa ajan kanssa kallon epämuodostuman.

Kaikki alkoi siitä, kun Paulan ystävä Kathy pyysi häntä maalaamaan lapsensa kypärän. Kathyn mielestä valkoinen kypärä näytti hirveältä ja ihmiset tuntuivat säälivän tai katsovan lasta oudosti. Ohikulkijoiden asenne muuttui heti, kun kypärä sai hauskat värit.

Nyt 12-vuotta myöhemmin Paula maalaa kypäriä työkseen vanhempien toiveiden mukaan. Kuvissa seikkailee tuttuja hahmoja ja huumoriakin löytyy. Mielettömiä!

Lähde: Facebook / Lazardo Art

Jompi kumpi koirista oli käynyt varastamassa kissan makupalapussin ja syönyt kaiken sisällön. Epäiltyjä oli kaksi, mutta ei ollut vaikeaa arvata kumpi on kaiken takana.

Omistaja kysyy ensin toiselta koiraltaan oliko se varastanut pussin, mutta ilme ei värähtänytkään. Toisen koiran kohdalla oli toisin ja täysin selvää, että se oli syönyt makupalat. Syypään ilme oli todella syyllinen ja surullinen, ja se varmasti ymmärsi tehneensä väärin.

Omistajalla on kaksi labradorinnoutajaa, joista toinen on kuuro. Kun on aika mennä takaisin lenkiltä sisälle, omistaja pyytää toista koiraansa hakemaan kuuron kaverinsa, joka nuuhkii onnellisena maan tuoksuja.

Labbis juoksee toisen koiran luo ja tarttuu sitä kaulapannasta. “Nyt mennään ystävä!”