Innostuneen koiran liikkeitä voi olla todella vaikea kontrolloida – jokainen koiranomistaja tietää varmasti tämän.

Osa koirista tottelee omistajiaan erinomaisesti, kun taas toiset eivät suostu edes istumaan alas. Oli miten oli – koirat ovat silti todella suloisia ja ihania karvaturreja, jotka tuovat suunnatonta iloa elämään.

Jack Russiel nimeltä Olly oli päässyt osallistumaan agility-kilpailuun ja koira oli todella innoissaan omasta suorituksestaan.

 

Kisa alkoi rajulla tavalla, kun Olly kaatui ensimmäiseen esteeseen. Itsevarma ja innokas karvaturri ei kuitenkaan antanut epäonnistumisen pilata koko esitystä.

Voit katsoa todella suloisen ja huvittavan videon alapuolelta!

Kissat ja koirat eivät tietenkään tule toimeen keskenään – näin ei kuitenkaan ole kaikissa tapauksissa!

Kissat ja koirat voivat tulla toimeen erinomaisesti, kunhan ne vain tottuvat toistensa seuraan.

Tällä videolla näemme millaista kissojen ja koirien yhteiselo on parhaimmillaan. Suloinen tilanne tapahtui, kun koiranpentu meni kissanpentujen viereen nukkumaan.

Suloista videota on katsottu yli 2 miljoonaa kertaa ja ei ole epäilystäkään siitä, onko kaikilla sohvalla makaavilla karvaturreilla mukava olla.

Lapsilla ei ole tapana pitää pehmeistä paketeista – tämä sääntö ei kuitenkaan päde kaikkiin tapauksiin.

9-vuotias Tristen Perez oli saanut suuren yllätyspaketin joululahjaksi. Pojalla ei ollut aavistustakaan siitä mitä laatikon sisällä oli, joten jännitys oli käsin kosketeltavissa.

Äiti oli ollut mukana hankkimassa joululahjaa, niinpä hän meni pimputtamaan ovikelloa ja odottamaan ovelle saapuvaa Tristenia. Samaan aikaan veljesten äiti kuvasi tilannetta videolle.

Tristen avasi pakettia varovaisesti ja puhkesi välittömästi kyyneliin, kun hän huomasi mitä sen sisäpuolella oli.

Lahja oli todella merkityksellinen 9-vuotiaalle pojalle, joka oli menettänyt rakkaan koiransa vain kuukautta aiemmin.

Voit katsoa koskettavan videon alapuolelta.

 

This is the most rewarding part of my job. This young boy lost his lab last August. The lab was 14 years old and they were best friends. He missed her terribly still and his parents surprised him today with a new best friend. Get your tissues, cuz this will definitely tug at your heart strings.

Julkaissut Mid South Puppies 14. joulukuuta 2017

Omalle sängylle tai sohvalle on ihana päästä makoilemaan rankan päivän päätteeksi. Hyvältä ja rentouttavalta kuulostava ajatus ei kuitenkaan välttämättä toimi niin hyvin käytännössä, jos joku on jo vienyt suosikki paikkasi.

Tässä videokoosteessa koirat yrittävät päästä sänkyyn nukkumaan, mutta perheen kissat ovat jo vieneet makuupaikan.

Koirat eivät kuitenkaan uskalla ottaa petiään takaisin, sillä kissat tuntuvat olevan todella pelottavia vastuksia. Kissoja ei myöskään näyttäisi kiinnostavan pätkääkään surullisena vieressä seisova koira.

Voit katsoa huvittavan videon alapuolelta!

Monet eläimet ovat tavattoman taitavia maastoutujia. Hyvää suojaväriä tarvitaan usein saaliin pyydystämiseen tai sitten saalistajalta piiloutumiseen.

Uudessa-Seelannissa kuvattu video kertoo eläimistä, jotka eivät halua näyttäytyä paljaalle silmälle.

Videolla ei aluksi ole sinänsä mitään ihmeellistä ja minusta tuntui aluksi aivan siltä kuin olisin tuijottanut kolkkoa vuorenrinnettä.

En halua paljastaa enempää mitää videolla tapahtuu, katso ja jaa pätkä ystävillesi!