Yhdysvalloissa on satojatuhansia miehiä ja naisia, jotka ovat komennuksella eri puolilla maailmaa.

Tämä tarkoittaa samalla sitä, että Yhdysvalloissa on tuhansia koiria, jotka odottavat kovasti omistajansa paluuta. Komennukset kestävät yleensä kuukausia tai jopa vuosia, mutta tuntuu silti koirat tunnistavat omistajansa lähes välittömästi.

Tällä videolla näemme todella liikuttavan hetken, kun komennukselta palannut sotilas on piiloutuneena viltin alla. Kotiin saapunut koira ei aluksi ymmärrä mistä on kyse, kun kodissa tuoksuu kauan poissa olleelta omistajalta.

Lopulta koira löytää rakkaan ystävänsä ja onnea on vaikea kuvailla sanoin.

Katso video alapuolelta:

Koirilla tuntuu olevan parempi muisti kuin kukaan osaa arvatakaan ja siksi juuri tämänkaltaiset jälleennäkemiset ovat niin koskettavia.

Christina Baez oli armeijan palveluksessa ulkomailla yhteensä vuoden ajan, jonka seurauksena hän oli joutunut jättämään koiransa, Lailan, kotiin.

Koira kaipasi omistajaansa kovasti, vaikka se olikin hyvissä hoivissa. Koira ei kuitenkaan osannut aavistaa, että tilanne tulisi muuttumaan eräänä ainutlaatuisena päivänä, kun Christina palasi palveluksesta.

Voit katsoa oheiselta videolta mitä tapahtuu, kun Laila ja Christina tapaavat uudestaan.

Eläimet osaavat tehdä yllättävän nokkelia piloja, jonka jälkeen ne poistuvat “viattomasti” pois paikan päältä.

Pöllöt ovat perinteisesti yöeläimiä, jonka vuoksi ne torkkuvat päivisin.

Eräs henkilö oli nähnyt talonsa katolla kaksi pöllöä, jotka olivat päiväunilla. Yhtäkkiä toinen linnuista herää ja tuntee pientä painetta mahassaan – lintu päättää sen kummempia miettimättä päästää kaiken ulos ja vieressä oleva kaveri ei varmasti ole tilanteeseen tyytyväinen.

Voit katsoa todella huvittavan tilanteen alapuolelta!

Luonto osaa olla tavattoman kaunis, mutta samalla myös armoton heikkoja yksilöitä kohtaan. Niin sanottu luonnon laki karsii heikoimmat yksilöt, jotta vahvemmat voivat jatkaa elämäänsä ja synnyttää vahvempaa jälkikasvua.

Onneksi ei ole epäilystäkään siitä, etteikö tämä norsunpoikanen olisi vahva ja itsevarma yksilö.

Norsunpoikanen vastaan 14 leijonaa kuulostaa alustavasti todella epätoivoiselta tilanteelta. Leijonat roikkuvat kiinni poikasessa ja yrittävät saada sen uuvuksiin.

Norsu ei ole kuitenkaan niin avuton kuin aluksi saatat kuvitella. Itse asiassa itsevarma norsunpoikanen antaa leijonille kyytiä ja lähtee jahtaamaan niitä.

Samaan aikaan voimme jälleen todeta, että kissat eivät pidä juurikaan vedestä.

“Beaglesaurus” on eläin, joka kylvää tuhoa monissa suomalaiskodeissa. Se pitää pelottavaa ja matalaa ääntä, joka muistuttaa hieman muinaista dinosaurusta. Tänä päivänä kyseinen eläin toimii myös kodinturvana ja hälytysjärjestelmänä.

Beaglesaurus on viattoman näköinen, mutta se on tavattoman voimakas.

Jos et vielä tiedä, mistä tällä videolla on kyse niin voit katsoa oheisen pätkän alapuolelta: