Koirat ovat fiksuja eläimiä, mutta Jumpy on aivan omaa luokkaansa. Sen omistaja on nimittäin opettanut sen maalaamaan oman nimensä tauluun, pienellä opastuksella. Tämä temppu on ehkä uskomattomin, mitä kukaan on vähään aikaan nähnyt.

Lattialle on asetettu kyltti ja jättimäinen moppi, mutta pian ovikello soi ja kasa herääkin eloon. Koira on rodultaan komondor ja joidenkin mielestä se näyttää välillä ihan siivousrätiltä. Se ei toki vähennä sen söpöyttä yhtään!

Itsekseen ajelevat robotti-imurit ovat käteviä, mutta perheen äiti ei osannut odottaa, että kanatkin tykkäävät niistä. James-niminen kana on hypännyt imurin selkään ja näyttää nauttivan olostaan ajelullaan ympäri olohuonetta.

Weimarinseisojan pentu haluaa paljon hellyyttä äidiltään, onhan maailma sen verran pelottava paikka pikkuiselle. Pentu tunkee äitinsä korvan alle piiloon ja lämmittelee siellä, aivan kuin pienen viltin alla.

 

A video posted by Mindy (@mwilsonphotography) on

Chihuahua on omistajansa sylissä hississä ja näyttää kuin se yrittäisi uida vedessä. Se tekee joka kerta hississä ollessaan tassuillaan hassua uintiliikkettä, eikä lopeta sitä ennen kuin on turvallisesti taas maan kamaralla.