Jee jee jee! Sä tulit!

Koirien päivähoitopaikassa ikuistettiin hellyyttävä hetki, kun omistaja oli tulossa hakemaan koiraansa takaisin kotiin. Pieni puudeli innostuu silminnähden tästä hetkestä niin paljon, että alkaa töpötellä takatassuillaan, jotta pääsisi mahdollisimman nopeasti emäntänsä luokse. Lopuksi vielä pari pomppua nopeuttamaan toimintaan.

Ei me ihmiset ja karhut nyt niin erilaisia olla. Ainakaan, jos näihin kavereihin on luottamista. Keräsimme kuvia 18 karhusta, jotka löysivät ainakin hetkellisesti itsestään sisäisen ihmisensä. Aika rennon näköisiä otuksiahan nuo ovat!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Sisarukset ja kaverit ovat olemassa juuri tätä varten – jotta ne voivat auttaa hädässä, varsinkin silloin, kun lelut käyvät päälle.

Beaglet Maymo ja Penny saavat kaverikseen surisevan lelumadon, joka kulkee eteen- ja taaksepäin. Ymmärrettävästi tämä on aika jännittävää, mutta onneksi vierellä on kaveri, jonka kanssa kohdata kaiken maailman omituiset hirviöt.

Kissa ei malta odottaa, että sen sotilaana ollut omistaja palaa kotiin Afganistanista. Se odottaa malttamattomana ovella, että isäntä tulisi jo sisään. Se maukuu ja kävelee ympäriinsä, kunnes vihdoin isäntä avaa oven. Kissa hyppää sotilaan syliin ja alkaa kehräämään onnellisena. Iskä on vihdoinkin kotona!

Video kannattaa kelata kohtaan 0:45

Viisi koiraa seisoo uima-altaan reunalla. Yksi uskaltautuu veteen ja melkein myös toinenkin. Dalmatiankoiraa tosin vähän jännittää eikä se uskalla hypätä. Mutta ei hätiä mitiä. Uimassa oleva koira, jota ei ole koulutettu tähän, tuo suussaan apuvälineen. Ja niin molemmat pääsevät veteen.

Evästevalinnat