Koiria hylätään kaduille päivittäin — onneksi osa niistä pystytään kuitenkin pelastamaan ennen kuin pahin ehtii tapahtua.

Dylan oltiin hylätty kaduille ja se oli kuolemaisillaan, kun Animal Aid Unlimited saapui viime tingassa. Koira näytti olevan tietoinen kohtalostaan, sillä se oli mennyt kylpyhuoneeseen kuollakseen ”rauhassa.”

Pelastajien mukaan perhe oli ilmeisesti hylännyt koiran, kun huomasivat, että se oli sairastunut. Eläimen korvat olivat täynnä lihansyöjämatoja ja muutaman päivän päästä koiraa ei olisi ollut enää mahdollista pelastaa.

Koira oli halunnut mennä rauhalliseen paikkaan, jossa se olisi kuollut rauhassa. Asunnon omistaja kuitenkin palasi kotiinsa ja näki koiran, jonka jälkeen hän soitti paikalle välitöntä apua.

Dylan sai onneksi uuden mahdollisuuden — voit katsoa traagisen pelastusvideon alapuolelta, haluamme kuitenkin huomauttaa, että pätkä ei välttämättä sovi herkimmille katsojille.

Eläkkeelle jääminen tuntuu varmasti samalta, kuin kesälomat, mutta tällä kertaa lomalta ei tarvitse koskaan palata takaisin sorvin ääreen.

Voin vain kuvitella, kuinka paljon tunteita viimeinen työpäivä tuo tullessaan — ainakin silloin, kun on todella pitänyt työstään. Douglas Hogate oli palvellut pitkään poliisina, mutta sitten koitti hetki, jolloin oli aika astua eläkkeelle. Poliisi oli juuri kirjautumassa ulos radioliikenteestä, mutta toisessa päässä odotti iloinen yllätys.

Douglasin poika, Douglas Hogate Jr, vastasi isänsä puheluun. Isä oli todella yllättynyt poikansa äänestä ja voit katsoa alta videon, joka kuvattiin kyseisenä hetkenä.

Nyt haluamme toivottaa Douglas Hogatelle hyviä eläkepäiviä!

Minä en vain voi saada tarpeekseni suloisista vauva- ja eläinvideoista.

Eva Baker kuvasi lastaan, joka itki surullisena auton takapenkillä. Koko tilanne kuitenkin muuttui, kun radiosta alkoi soida lapsen suosikkikappale. Kyseessä oli Katy Perryn kappale ”Dark Horse”, joka on varmasti monelle erittäin tuttu hitti.

Katso alla olevasta videosta lapsen ihana reaktio ja jaa artikkeli ystävillesi Facebookissa!

 

Pienet lapset ovat varmasti maailman parhaita keksimään kaikenlaisia selityksiä omille teoilleen. Selityksistä huolimatta, lapset ovat niin suloisia, että heitä ei voi olla rakastamatta.

Jodi Hargraves oli ihmetellyt, miksi hänen 2- ja 3-vuotiaat poikansa olivat voin peitossa. Äiti ei tiennyt olisiko hän vihainen vai huvittunut, nähdessään pojat.

Jaxon selittää tilannetta ja kertoo lopulta pohjimmaisen syyn, joka on niin suloinen kuin voisit ehkä jo odottaa.

”Koska halusimme pannukakkuja.”

Naimisiin meneminen on yksi jokaisen ihmisen kohokohdista — on hieno löytää ihminen, jonka kanssa haluaa viettää koko loppuelämänsä ajan. Saamme usein nähdä kosimisen vuoksi suunniteltuja projekteja, jotka kestävät jopa vuosia. Myös hääseremonioissa on usein yllätyksiä, jotka saavat kovimmankin ihmisen herkistymään.

Monilla ihmisillä on tapana, että ystävät, sulhanen tai morsian järjestävät esityksiä, esimerkiksi laulun muodossa. Sanoitukset liittyvät usein hääparin menneisyyteen, tunteisiin ja tulevaisuuteen — tämä aiheuttaa luonnollisesti myös sen, että tilanteet ovat todella tunteikkaita.

Voit katsoa alla olevan videon, jossa sulhanen laulaa vaimolleen ”Hallelujah” -kappaleen.