Hank-koira oli ihan tavallisella iltakävelyllä omistajansa kanssa. Lenkki muuttui yhtäkkiä kuitenkin jännittäväksi, kun koira näki tien toisella puolella jotain todella pelottavaa. Koiran pulssi nousi ja jalat alkoivat tutista.

Koira lähestyi uhkaavalta näyttävää asiaa hitaasti, askel kerrallaan. Ihan vain sen takia, ettei nyt vaan sattuisi mitään. Koira halusi suojella itseään sekä omistajaansa mahdolliselta hyökkäykseltä.

Omistaja on onnekas, kun hänellä on näin rohkea koira matkassa. Hyvä Hank!

Tämä on ehkä yksi suloisimmista asioista, mitä internetissä on vähään aikaan nähty. Pieni vastasyntynyt kili ottaa ensimmäiset askeleensa omilla jaloillaan, eikä riemulla näytä olevan rajoja. Välillä kilin huterat jalat pettävät, ja se kaatuu maahan, mutta sinnikäs kili nousee takaisin ylös ja jatkaa pomppimista.

Sintha-koira on siitä vähän erikoisempi tapaus, että se rakastaa laskettelemista. Kun isäntä pakkaa sukset autoon, ei koira suostu jäämään kotiin.

Rinteessä homma toimii niin, että koira lepäilee miehen hartioilla ja nautiskelee tuulenvireestä naamakarvoissaan, kun he viilettävät yhdessä mäkeä alas. Kun Sintha haluaa juosta, se vain hyppää miehen selästä alas ja kiitää sitten omilla jaloillaan eteenpäin. Aika hurmaavaa!

Isä pelasi poikiensa kanssa jalkapalloa ulkona. Yhtäkkiä joukkue kasvoi yhdellä hengellä, kun kilpailuhenkinen kukko liittyi mukaan peliin. Videolla nähdään, kun kukko juoksee pallon perässä ja osaa nähtävästi potkiakin sitä aika taitavasti.

Oletko ennen nähnyt koiran imevän tuttia? Tämä on ehkä yksi suloisimmista näyistä vähään aikaan.

Pieni Leia on kahdeksan kuukauden ikäinen bokserinpentu, joka nappaa omistajansa kädestä tutin suuhunsa ja imee sitä kuin emon nisää. Pian uni jo tuleekin silmään ja koira röhnöttää sohvalla tutin roikkuessa suupielessä. Liian suloista!