Koirat saattavat usein rikkoa huonekaluja ja muita kodin tarvikkeita. Koiran tehdessä väärin se ymmärtää seuraukset ja menee piiloon ”häpeämään”. Omistajan tullessa paikalla videolla esiintyvä koira katsoo vain suoraan seinää päin ja vaivautuu vain lopuksi vilkaisemaan omistajaansa.

Ihmiset menevät yleensä yökerhoihin kavereidensa kanssa pitämään hauskaa ja unohtamaan murheet. Joskus kuitenkin tulee juotua liikaa ja seuraavana päivänä huolenaiheita saattaakin olla usempi kuin ennen baariin lähtemistä. Näiden kuvien ihmiset ovat todellakin osuneet väärään aikaan väärään paikkaan ja aamulla häpeä on luultavasti ollut suuri.


Vivas.fi järjestää yhteistyössä GOOM-risteilyiden kanssa kilpailun, jossa arvotaan kaksi VIP-lippua GOOM 2013-risteilylle.

GOOMin 20-v synttäriristeilyllä tulee olemaan huippuohjelmaa, ällistyttävää meininkiä, parhaita artisteja sekä tietenkin GOOMaa ja estotonta opiskelijameininkiä. GOOM on siis juuri se ainoa oikea, jossa on pidetty hubaa jo vuodesta 1993 lähtien, GOOMin on kokenut tuona aikana jo yli 160.000 bailaajaa!

Suomalaiset huippuartistit ja dj:t takavaat, että tunnelma on korkealla  jo ennen kuin ankkurit on nostettu ylös. Suomen suurin ja mahtavin opiskelijoiden risteily järjestetään nyt juhlavissa tunnelmissa GOOMempana kuin koskaan – ole nopea ettet jää rannalle.

GOOMilla esiintyy mm. Apulanta, Cheek, Stig, E*rotic sekä Aamupojat. Laivalla levyjä pyörittää mm. Dj Orkidea ja Mista S.

Arvottavaan VIP-pakettiin kuuluu 2-hengen hytti joko su (10.2.) tai ma (11.2) lähtevälle risteilylle.

Paketti sisältää hytin lisäksi kulkuoikeuden VIP-tiloihin laivassa, sekä pääsyn VIP-tilaisuuteen, missä tapaat varmasti jokaisen laivalla matkustavan merkkihenkilön.

VIP-tilaisuudessa tarjolla 90min. ajan hyvää juomaa, pikkusuolaista ja hauskoja ihmisiä! VIP-kutsu on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle!

Liput arvotaan 19.11. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja hänen nimensä julkaistaan sivuillamme.

  1. Tykkää meistä Facebookissa: Facebook.com/vivas.demo.site
  2. Täytä alla olevaan lomakkeeseen tietosi
  3. Tykkää ja jaa kilpailukuva Facebook-sivuiltamme (linkki)

HUOM! Et voi voittaa kilpailua ellet ole tykännyt Vivas.fi:stä Facebookisssa, ja jakanut sieltä löytyvää kilpailukuvaa!

[learn_more caption=”Osallistu kilpailuun klikkaamalla tästä!”]
[customcontact form=2]

Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

[/learn_more]


Tämän videon naiset pääsevät valokeilaan mokailemaan sydämensä kyllyydestä. Luvassa on voltteja, kaatumisia, sekä epäonnistuneita tankotanssi suorituksia. Miehet älkää naurako liikaa, sillä pilkka saattaa jossakin vaiheessa osua omaan nilkkaan!


Walter ry:n harrastusryhmät kokoavat yhteen lapsia ja nuoria eri kulttuureista. RAY tukee Walterin toimintaa osana Emma&Elias –avustusohjelmaa. T.L:n musiikkivideo ”Pidän kiinni” syntyi 78 nuoren ja ison taustajoukon voimin.

T.L on tullut kesän aikana tutuksi monelle mm. NRJ-Hitti ja Tää on meidän duunii -kappaleista. Tutustu kampanjan sivuihin osoitteessa Facebook.com/pidetaanhuolta