Koirat ovat ystäviämme ja ne eivät koskaan vahingoittaisi ihmistä tahallaan. Siksi on surullista lukea tämänkaltaisista tapauksista, joissa koirien oikeudet on riistetty totaalisesti, ilman minkäänlaista inhimillisyyttä. Tällä kertaa voimme onneksi todeta, että tilanne päättyi onnellisesti. On kuitenkin surullista, että saamme lukea tämänkaltaisista uutisista lähes päivittäin.

Koirat ovat ystäviämme ja niillä on oikeus hyvään elämään, kuten kaikilla muillakin eläimillä sekä ihmisillä. Videolla näet, kun mies menee pelastamaan koiraa surkeista oloista. Eläin on ollut häkissään niin kauan, että se on ehtinyt jo ruostua.

Voimme kuitenkin olla kiitollisia siitä, että on olemassa ihmisiä, jotka haluavat auttaa näitä pulassa olevia kullannuppuja.

Koirat rakastavat huomiota — niin kuin moni ihminenkin. On ihanaa, kun vierellä seisoo ystävä, joka tarjoaa tukea, turvaa sekä läheisyyttä tarpeen tullen. Videolla näemme koiran ja isännän, joilla on erittäin läheinen suhde.

Vielä ihanamman tilanteesta tekee se, että koira haluaa omistajaltaan jatkuvasti suukkoja. Se koskettaa omistajaansa tassulla, kun hän kääntää päänsä pois.

Koirat ovat ystäviämme, mutta silti osa meistä kohtelee niitä kuin roskaa — ja tätä ei tulisi hyväksyä missään nimessä.

“Benji” -niminen koira pelastettiin sen omistajalta, joka oli “unohtanut” ruokkia ystäväänsä. Koira oli vakavasti nälkiintynyt ja se tarvitsi apua pikaisesti. Onneksi eläin ehdittiin löytää ajoissa, jonka seurauksena se sai apua ja ruokaa.

Voit katsoa alla olevasta videosta, kun koiraa hoidetaan ja autetaan. Se näyttää jo viikon jälkeen aivan erilaiselta!

Joskus asiat täytyy selvittää ja paras keino tähän on rakentava sekä asiallinen keskustelu.

Vauvojen kommunikointitaidot eivät välttämättä ole huipussaan, mutta puhumalla sitä pikku hiljaa oppii. Vauva on ottanut kohteekseen bulldogin, joka näyttäisi kuuntelevan kärsivällisesti, mitä taaperolla on sanottavana. Lopulta koira kuitenkin luovuttaa ja läsähtää sohvalle makaamaan.

Vauva sai ilmeisesti kerrottua kaiken, mikä mieltä painoi!

Muistatko lapsena sen tunteen, kun sait olla hetken ajan yksin kotona ja riensit tekemään asioita, jotka olivat kiellettyjä? Yksi klassisimmista esimerkeistä on ehkä salainen karkkikätkö tai kaappi, jossa joululahjat olivat piilossa…

Koirat osaavat myös olla kilttejä ja esittää viattomia, kun omistaja on kotona. Ne saattavat kuitenkin riehaantua heti, kun lähdet ulos ulko-ovesta.

Tässä tapauksessa omistaja oli ihmetellyt, kuinka joulukuusen koristepalloja päätyy lattialle. Tämän seurauksena hän asensi valvontakameran, joka selitti tilanteen erittäin nopeasti. Kekseliäs koira oli keksinyt hauskan leikin, jossa se vierittelee koristepalloja ympäri lattiaa.