Ihmiset piereskelevät ja niin myös eläimet, mukaan lukien koirat.

Koirat ovat siitä huvittavia, että ne eivät juurikaan häpeile päästäessään ulos kaasuja. Tämä karvaturri joutui kuitenkin siirtymään pois sohvalta, sillä haju ei tainnut miellyttää edes koiraa itseään. Katsoin videon ja en yksinkertaisesti voinut olla nauramatta – koirassa oli niin paljon samoja piirteitä kuin ihmisissäkin.

Voit katsoa videon alapuolelta, muista jakaa se myös parhaalle kaverillesi!

Murtovarkailla ei aina ole onnea matkassa, mikä on sinänsä erittäin hyvä asia. Miljoonat ihmiset ovat nauraneet tälle tilanteelle ja pääset kohta näkemään miksi. En ole hetkeen nähnyt näin huvittavaa tilannetta, vaikka video onkin ladattu Youtubeen jo 2014 vuonna.

Aluksi kaikki näyttää sujuvan hyvin (varkaan näkökulmasta katsottuna), mutta hetken kuluttua paikalle saapuu pieni yksityiskohta, joka muuttaa koko tilanteen päälaelleen. Varas ei ollut varautunut pieneen vahtikoiraan, joka puolusti kotiaan hanakasti.

Voit katsoa surkuhupaisan tilanteen alapuolelta:

Luonnossa voimakkaammat voittavat heikommat lajit ja yksilöt. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö joissakin tilanteissa voimakkaampi laji voisi olla heikomman lajin puolella.

Oklahomaan on rakennettu eläinten turvakoti, jossa kaikenlaiset eläimet saavat tukea ja turvaa ihmisiltä sekä toisilta eläimiltä. Tällä hetkellä turvakodissa on 1400 eläintä ja 120 eri lajia!

Eläinten turvakodissa on syntynyt myös ainutlaatuisia kaverisuhteita. Nyt esittelemme sinulle Bonedigger -nimisen leijonan ja Abby -nimisen mäyräkoiran, jotka ovat parhaita ystävyksiä.

– Tällaista ystävyyttä ei olla koskaan aikaisemmin nähty, puiston johtaja John Reikenen kertoo.

Leijona ja mäyräkoira tutustuivat toisiinsa vain viikon ikäisinä, jonka vuoksi niiden välille on kehittynyt vahva side. Voit katsoa alapuolelta videon, jossa Bonedigger ja Abby leikkivät keskenään.

Franz Schubertin säveltämä Ave Maria on kappale, jonka jokainen ihminen on kuullut jossakin vaiheessa elämää. Tällä videolla saamme kuulla todella erilaisen tulkinnan, kun omistaja laittaa Ave Marian soimaan. Esityksessä ei ole mukana ihmisiä, sillä tällä kertaa koira laulaa kauniisti kyseistä kappaletta.

En voinut olla herkistymättä tätä esitystä katsoessa, sillä koira osui nuottiin lähes täydellisesti.

Koirat tuovat elämäämme valoa, iloa ja rakkautta — ei olekaan ihme, että netti on pullollaan niistä kuvattuja videoita.

Lapset rakastavat trampoliineja, mutta nähtävästi myös koirat ovat oppineet leikkimään niillä. Kaikki oli alkanut siitä, kun naapuri oli kuullut kummallista ääntä takapihaltaan. Tämän seurauksena hän otti kameransa esille ja päätti selvittää mistä on kyse.

Videolla näkyy, kuinka tanskandogi haluaa epätoivoisesti nähdä naapurin pihalle. Tilanne on kieltämättä koominen, kun valtavan koiran pää tulee aika ajoin esiin aidan takaa.