Sonya niminen koira pelastettiin Google Mapsin avulla. Sonya oli asunut vuosia samalla kadunpätkällä, ja näkyi jopa Googlen Streetview-auton kuvissa.

Sonya saatiin kiinni, ja vietiin eläinlääkäriin. Eläinlääkärissä huomattiin että koiralla oli paljon kasvaimia ja murtuneita hampaita. Leikkausten avulla koira pääsi kuitenkin täysin tolpilleen, ja on nyt adoptoitu perheeseen.

Korealaistaustaisen äidin ja pojan tanssiesitys on kerännyt Youtubessa kolmessa päivässä lähes kolme miljoonaa katselukertaa ja kymmeniätuhansia tykkäyksiä.

Mrs. Song ja Mikeo Song tanssivat yhdessä syksynaikana tutuksi tulleen kappaleen Gangnam Style tahtiin.


Mätänemiseksi kutsutaan tapahtumaa, jossa  bakteerit hajottavat kuollutta eliötä hapettomissa oloissa. Pahat hajut syntyvät, kun proteiinit hajoavat myrkyllisiksi rikkivedyiksi. Tällä videolla mätänemisprosessia on kuvattu yli kymmenen päivän ajan, jonka jälkeen lihapalat eivät näytä enää lihapaloilta.

Miesten ja naisten on todettu näkevän maailman eritavalla. Tässä kuvasarjassa muutamia todisteita kyseiseen väitteeseen.

Kumman sukupuolen kuvat voittavat?

Vauvat
Babies

Koirat
Dogs

Autot
Cars

Terveellinen ruoka
Health Food

Hiustyylit
Hair Cuts

Merkit
Neon Signs

Surffaus
Surfing

Ruoka
Food

Ranta
The Beach

Häät
Weddings

Pilvet
Clouds

Saksassa on kehitetty nyt kosketusnäytöllä toimiva sosiaalinen liikennevalo. Jalakulkijoiden liikennevalon painikkeen tilalla on kosketusnäytöllä toimiva pong-peli. Pelaamisen lisäksi näyttö näyttää mitenkauan punaista- tai vihreätävaloa on jäljellä.

Mikä olisikaan loistavampi tapa iskeä nainen kuin hävitä hänelle tahalleen pelissä.

Evästevalinnat