Eläimet ovat siitä veikeitä kavereita, että ne eivät osaa peitellä tunteitaan. Kun ilo iskee päälle, niin se todella iskee. Tämä koira pääsee juoksemaan vapaana pellolle, jossa kasvaa pitkää heinää. Se ei näytä tietävän, mennäkkö matalalla täysillä vai korkealla lentäen, joten se valitsee molemmat tyylit.

Se onkin paras onnen tunne, kun ei tiedä, miten päin olisi.

Se näyttää niin todelliselta. Että makeannälkäisille ihmispoloisille saisi tällä tavalla lisää suklaata. Kun ottaa yhden palan, suklaalevy ei pienenekään. Jos tämä olisi totta, loppuisi maailmasta kaikki pahuus. Mutta toisaalta, jos se näyttää todelliselta, eikö se riitä.

Taikuri, kirjailija ja ohjaaja Mariano Tomatis luo siis tällä videolla suklaata ihan tyhjästä. Kyseessä on tietysti ja ikävä kyllä optinen illuusio.

Vauvan ja vanhempien välille kehittyy pienestä pitäen side, joka kestää läpi elämän. On vaikeaa kuvitella suloisempaa tilannetta kuin tämä, jossa isä ja lapsi keskustelevat ruokapöydässä.

Vaikka emme tiedä mistä keskustelussa oli kyse, on silti varmaa, että aiheena olivat merkittävät asiat.

Tänä päivänä Go Pro-kamerat tallentavat paljon läheltä piti-tilanteita, jotka ladataan myös Youtubeen. Kaikilla on varmasti joskus sattunut tilanteita, joissa vaarallinen onnettomuus oli muutamien millimetrien tai sekuntien päässä.

Videolla näet moottoripyöräilijän, jolla oli varmasti mukana suojelusenkeli.

Suuri miesjoukko oli vitsikkäällä tuulella, ja päättivät järjestää hauskan pilan heidän kaverilleen Russille. He odottivat että Russ vaimoineen poistuu talosta, jolloin miehet ryhtyivät tositoimiin.

He tilasivat useita tynnyreitä olutta, jotka kuljetettiin paikan päälle. Oluttynnyrit kytkettiin jokaiseen asunnon hanaan ja suihkuun, niin että hanoista tuli veden sijasta pelkkää olutta! Miehet myös asettivat kameroita ympäri taloa, jotta he voivat seurata tilannetta Russin ja hänen vaimonsa palattua kotiin.

Kun Russ vihdoin saapui kotiinsa vaimonsa kanssa, olivat he todella ihmeissään mitä heidän kodilleen on tehty. Russ otti asiasta selvää, ja löysi useat tynnyrit joihin oli kiinnitetty hanojen letkut. Siinä vaiheessa hän jo saattoi aavistaa, ketkä olivat jekun takana.

”Vaikka pilan järjestämisessä meni koko päivä, niin se oli sen arvoista”, miehet kommentoivat. Nyt oli hyvä syy juoda olutta, joka ei ainakaan lopu kesken!