Stig-niminen pitbull saa ilohepulit yllättäen kotonaan. Tässä ei ole kyseessä mitkään keskivertohepulit vaan ihan kunnon megahepulit, sillä koira tuskin koskettaa maata lentäessään sohvalta toiselle. Muut koirat eivät ehdi edes päätään kääntää, kun Stig on jo huoneen toisella puolella.

Eläimiä tässä taloudessa riittääkin, sillä omistajalla kahdeksan rescue-koiraa. Perheen menoa ja meininkiä voi seurata Facebookissa.

Eipä ole allekirjoittaneella pitkään aikaan tullut vastaan mitään näin rennon kuuloista. MC Intoleranssi & Strutsin Munat on Helsingin Kalliosta ponnistava funkahtavaa rakkausräppiä soittava, varioivalla kokoonpanolla esiintyvä HipHop-kollektiivi.

Nyt vaan odottelemaan kesää, aurinkoa ja rentoa hengailua puistossa kavereiden kanssa. Ja taustalla soi tietenkin  MC Intoleranssi & Strutsin Munat.

Tv-kamerat tallensivat jotain hellyyttävää koripallo-ottelussa. 4-vuotias poika seuraa katsomossa tiukasti isoisäänsä, joka valmentaa St. Joseph’s Hawksia. Pojalla on päällään samanlainen tumma puku kuin esikuvallaan ja kaulassa roikkuu valtava (ehkä pappansa) kravatti. Sitten hän katsoo tarkasti jokaisen eleen ja ilmeen ja tekee kaiken perässä täsmälleen samalla tavalla.

Säännöt on tehty noudatettaviksi. Mutta jotta maailmaa pystyisi muuttamaan paremmaksi paikaksi meille kaikille, täytyy niitä välillä kyseenalaistaa, jopa rikkoa. Tässä 35 rohkeaa kapinallista, jotka menivät vähän liian pitkälle.

 

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

http://i.imgur.com/9M925kl.jpg

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Dora-koira pelästyi kovasti ulkona paukkuvia ilotulitteita. Se hyppäsi aidan yli ja juoksi karkuun. Omistaja yritti etsiä karannutta koiraa, mutta turhaan. Siitä ei näkynyt jälkeäkään.

Omistaja ei luovuttanut missään vaiheessa etsintöjä, eikä lakannut uskomasta koiran löytymiseen. Odotus ja kärsivällisyys palkittiin, kun koira löydettiin vihdoin ja viimein, 7 kuukauden kadoksissa olemisen jälkeen. Löytöeläinkoti oli ottanut Doran hoiviinsa, ja löysi omistajan mikrosirun avulla.

Löytöeläinkoteihin tulevista eläimistä vain pieni osa löytää takaisin perheensä luo. Ilman mikrosirua Dorakaan ei olisi välttämättä päässyt takaisin kotiin.