Muistathan antaa koirallesi sen tarvitseman huomion, vaikka monipuolisesti stimuloiva älypuhelimesi houkutteleekin? Tämä irlantilainen kultainennoutaja otti oikeuden omiin tassuihinsa ja nappasi omistajansa puhelimen. Tällä hauskalla videolla omistajan sisko on dokumentoinut koiran leikkimistä, kun se kieltäytyy palauttamasta vempelettä takaisin.
 

124 kiloinen ”Maailmanennätysluokan” saimaannorppa Viljo, tallentui valokuvaaja Juha Taskisen kameraan toukokuussa Haukivedellä, Saimaan selällä. Videolla Viljo köllöttelee kaikessa rauhassa vedessä ja nauttii elämästään. Olisinpa norppa!

Tunnettu sanonta kuuluu, että koira on ihmisen paras ystävä, mutta nämä kaksi hauvaa ovat selkeästi parhaita kavereita ihan vain keskenään. Heart on kahdeksanvuotias maltankoira ja Salt viisivuotias pomeranian. Kuvista päätellen he tekevät aivan kaiken yhdessä. Etelä-Koreasta kotoisin olevat karvakuonot ovat saaneet aikamoisen seuraajakunnan sosiaalisessa mediassa, ja on helppo ymmärtää miksi!
 

 

Lähde: Daily Mail

Korkeasaaren Kissalaaksossa varttuu kaikessa hiljaisuudessa pentueellinen kahden kuukauden ikäisiä manuleita. Manuli on paksuturkkinen arokissa, jonka elinaluetta ovat Länsi- ja Keski-Aasian karut aroalueet.

Manulinpentujen selviytyminen eläintarhoissa on harvinaisia ja siksi pennut ovat erittäin toivottuja. Yleisön toivotaan käyttäytyvän hillitysti manulipesueen kohdatessaan.

Videolla David Barclay kertoo maailmalla meneillään olevista manulien suojeluprojekteista.

Lähde: Korkeasaari

Huhtikuussa nälkiintyneenä löydetty harmaahylkeen poikanen sai uuden kodin Korkeasaaren villieläinsairaalassa ja on nyt varttunut reippaaksi pikku kuutiksi. Kun poikanen alkoi nirsoilla silakoiden suhteen, Korkeasaaressa tiedettiin, että nyt sen oli aika päästä väljempiin vesiin.