Sammy-bokserin yritys päästä sohvalle on kova. Se tekee kaikkensa viekotellaakseen omistajan, mutta lupaa ei heru. Tämä ehkä siitä syystä, että Sammy riehaantui repimään edellisen sohvan palasiksi ja nyt säännöt ovat muuttuneet. Sammy kyllä tietää, että mistä naruista vedellä, mutta nyt sekään ei auta. Ihana!

Tässä on koira. Se on ihan normaali koira. Se on vain syvässä unessa, ja sen takia näyttää vähän hassulta.

Sitten se herää ja näkee kuvaavan kameran suoraan nenänsä edessä. Se jää ihmettelemään silmät pyöreinä, että mitäs täällä nyt oikein tapahtuu.

Thaimaassa rahastetaan paljon norsuilla. Turistit haluavat nähdä ja ruokkia näitä suuria ylväitä eläimiä ja myös ratsastaa niillä. Valitettavasti kuitenkin suuri osa norsuista elää vankeudessa, kahle toisessa takajalassa koko elämänsä ajan.

Elephant Nature Park on Thaimaassa sijaitseva turvapaikka laiminlyödyille, hylätyille ja väärin kohdelluille eläimille. Se avasi ovensa vuonna 1990 ja on siitä lähtien pelastanut eläimiä joka puolelta Thaimaata. Norsujen lisäksi siellä on myös paljon koiria, kissoja, puhveleita ja ihan kaikenlaisia eläimiä.

Paikassa on hyvin koulutettu henkilökunta, jotka pitävät huolta ympäristöstä ja eläimistä. Paikassa käy myös paljon turisteja, joiden avulla paikan ylläpitäminen on rahallisesti mahdollista.

Nämä koko elämänsä vankina eläneet norsut pelastetaan ja tuodaan Elephant Nature Parkiin. Videolla nähdään koskettava hetki, kun ne saavat ensi kertaa juosta ulkona vapaana ja tuntea lämpimän sateen ihollaan. Ne juoksentelevat ja temmeltävät sateessa, kieriskelevät märällä nurmikolla ja hierovat itseään mutaan. Tässä nähdään onnellinen norsuperhe.

11-vuotias Rex on kuonostaan jo vähän harmaantunut saksanpaimenkoira. Rex tuotiin löytöeläinkotiin, kun se oli vasta 3-vuotias. Koira löydettiin lyhyestä ketjusta varastorakennuksen pihasta. Rex yritti peloissaan ja hylättynä purra kaikkia auttajiaan, joten se meinattiin lopettaa.

Mutta sitten samaiseen löytöeläinkotiin tuotiin samaisista syistä hanhi nimeltä Geraldine; omistajat eivät pärjänneet omapäisen hanhi-leidin kanssa.

Kun nämä yksinäiset sielut kohtasivat, kaikki muuttui.

Kun koira ja hanhi tapasivat ensimmäisen kerran, löytöeläinkodin työntekijät olivat varmoja, ettei siitä hyvää seuraa.

http://i.imgur.com/ImHA3lq.jpg

Mutta napakka Geraldine pisti Rexin ojennukseen, ja se oli rakkautta silloin.

Kaksi yksinäistä sielua löysi toisensa, ja nyt ne viettävät kaiken ajan yhdessä.

Ainut, jota tämä suhde vaivaa, on Rexin tyttöystävä, saksanpaimenkoira Vera. Geraldine ei myöskään pidä Verasta ja tekee sen varsin selväksi, että Rex on hänen.

Hanhi ja koira leikkivät yhdessä…

… ja nukkuvat halien.

Yhdessä, vieri vieressä ne myös käyvät romanttisilla seikkailuilla metsissä.

Silloin, kun joku tyyppi kolahtaa oikealla tavalla, niin ei siinä paljon selityksiä tarvita. Se on menoa sitten.

Lähde: Life With Dogs / Puriton Horse and Animal Rescue

Nainen oli riidellyt aviomiehensä kanssa ja lähtenyt ajamaan autolla tietä, joka on todella mutkikas. Hän ajoi liian lujaa kaarteeseen ja auto lensi ojaan siten, että se ei näkynyt tieltä. Nainen oli yltäpäältä veressä, ja hän lentänyt autonsa takapenkille. Hänellä oli kovia kipuja.

Yhtäkkiä jostain ilmestyi saksanpaimenkoira, joka vielä tuolloin eli kulkukoirana. Se raahasi naisen autosta ulos ja vielä tielle asti. Nainen nojautui koiraan ja sai kammettua itsensä ylös. Hän pysäytti ohiajavan auton ja sai apua.

Sankarikoira otettiin huostaan eläinsuojeluyhdistykseen, ja se sai vihdoinkin omistajan, joka pitää huolta siitä.