Ystävät ovat tukemassa ja auttamassa, kun sitä eniten tarvitaan. Tämän seurauksena he saavat jakaa keskenään myös kaikista kauneimmat ja ihanimmat hetket. Ystävät eivät välitä, miltä toinen näyttää, sillä tärkeintä on, että kyseessä on sellainen tyyppi, josta pitää ja jota rakastaa.

Koira ja gepardi eivät alkuunsa kuulosta kovinkaan luontevilta ystävyksiltä. Tässä tapauksessa tilanne on kuitenkin aivan toinen, sillä molemmat eläimet kasvoivat yhdessä pennuista lähtien.

Ne antoivat toisilleen tukea ja turvaa, kun sitä eniten tarvittiin. Voit katsoa videolta, kuinka eläimet ovat vieläkin ylimpiä ystävyksiä.

Yksinkertaisimmatkin asiat täytyy opetella itse, sillä jopa veden juominen on asia, jota ei opi ilman harjoittelua. On hienoa, että ihmiset tallentavat nämä tärkeät virstanpylväät videolle ja jakavat ne meidän kanssamme.

Videolla kissanpentu yrittää sinnikkäästi juoda vesiastiasta. Se katsoo, mitä emo tekee ja yrittää matkia näkemäänsä parhaansa mukaan.

Lopulta pentu toteaa, että tämä tekeminen ei ole sitä varten ja lähtee kiipeilemään telineeseen.

3 päivän ikäinen hevonen osaa juosta ja kävellä erittäin upeasti, mikäli vertaa 3 päivän ikäiseen vauvaan. Eläinten on pakko oppia kävelemään lähes heti syntymänsä jälkeen, sillä luonnossa hitaasti liikkuvat eläimet ovat helppo saalis pedoille.

Tällä kertaa meidän ei kuitenkaan tarvitse pelätä sitä, että peto tulisi ja nappaisi tämän hevosen. Saamme sen sijaan nähdä suloisen tilanteen, jossa mies lähtee juoksemaan hevosta karkuun ja tämä alkaa seurata isäntäänsä.

Katso ihana video alapuolelta:

Kukot kiekuvat uljaasti ja poikkeuksella on aina tapana vahvistaa sääntö. Tämä kukko valmistautui kiekaisemaan uljaasti, mutta se oli ilmeisesti unohtanut tehdä kunnollisen äänenavauksen. Yksi henkilö epäili, että kukolla olisi murrosikä ja äänenmurros, joka aiheutti erikoisen äänen.

Kiekuminen alkaa uljaasti, mutta hetken kuluttua ääni ”kuihtuu” pois.

Hevoset ja muut maatilalla asustavat eläimet pärjäävät kesäisin hyvin laitumella — niillä on yllin kyllin ruokaa, juomaa ja seuraa. Joskus tulee kuitenkin tilanteita, joissa nämä eläimet tarvitsevat myös ihmisten apua.

Maanviljelijät olivat ihmetelleet, kun hevonen piti kummallista ääntä aitauksen lähellä. He menivät katsomaan, mistä on kyse ja huomasivat kauhukseen, että hevonen oli hukkumaisillaan mutakuoppaan.

Hevonen ei päässyt omin avuin pois kuopasta, sillä se painoi liikaa, eivätkä sen jalat pystyneet kannattelemaan suurta painoa mutaisella alustalla. Ihmiset ryhtyivät tämän seurauksena tuota pikaa toimeen ja saivat lopulta hevosen pelastettua.