Yhdysvalloissa valmistaudutaan joka vuosi hyvissä ajoin Super Bowl -kilpailuun. Mainospaikat tässä kyseisessä pelissä ovat ennätyskalliit. Viime vuonna yksi mainostajista oli Budweiser-olutmerkki, jonka mainos nousi hitiksi jo ennen itse peliä. Syy oli yksinkertainen – mainos sai katsojan silmänurkat kostumaan.

Tässä on vuoden 2015 Budweiser-olutmerkin mainos. Voi vain todeta, ettei Budweiser alittanut rimaa tälläkään kertaa.

Maailmalla sattuu ja tapahtuu päivittäin mitä erikoisimpia asioita – minkä vähintäänkin nämä kuvat todistavat. Jos joskus tuntuu siltä, että on ollut outo päivä, niin silloin kannattaa vilkaista nämä kuvat läpi. Näillä ihmisillä päivä on nimittäin ollut taatusti oudompi.

1. Nainen, joka ”puukotti” miestään oravalla.


Lähde

2. Mies, joka hoitaa ruoanlaiton ja pesulla käymisen samaan aikaan.


Lähde

3. Nuorukainen, joka otti tanssiaiset hieman liian tosissaan.


Lähde

4. Mies, joka halusi tuntea naisen ihon sheivaamalla oman jalkansa.


Lähde

5. Mies meni naimisiin hevosen kanssa.


Lähde

6. Suloinen Shrek-pariskunta.


Lähde

7. Poika etsii ”emo” tyttöystävää tarkoin kriteerein.


Lähde

8. Nainen, joka vei opettamisen uudelle tasolle.


Lähde

9.  Koirat menevät naimisiin.


Lähde

10. Nuori ”gangsteri” tunnustaa heittäneensä kävyn.


Lähde

11. Maailman paras ja kekseliäin isä.


Lähde

12. Mies, joka kantaa säkkejään ylpeänä.


Lähde

13. Mies, joka ylpeänä esittelee tatuointiaan. ”Kun taivutan kättäni kananugetti osuu barbequedippiin.”


Lähde

14. Teini selittää miksi hän harrasti seksiä kinkkutaskun kanssa.

Lähde

9-vuotias poika Malaki Paul osallistui Britain’s Got Talent -ohjelmaan. Hänen lauluäänensä on upea, mutta usein syvä hermostuneisuus ja pelko jättävät kauniin äänen varjoonsa. Ensimmäisellä yrityksellä Malaki romahti lavalla. Se oli ensimmäinen kerta, kun hän joutui esiintymään ihan yksin. Hän sai lohdutuksia omalta äidiltään ja tuomarina toimivalta Alesha Dixonilta. Hän päätti yrittää uudelleen. Onneksi.

Koko yleisö nousi seisomaan ja hurraamaan Malakin upeaa esitystä. Tämä herkkä ja rohkea poika laulaa suoraan sydämestä.

Tässä näppärä ja helppo niksi niille, jotka haluavat saada tummat silmänaluset piiloon. Tämä toimii myös muihinkin tummiin kohtiin kasvoissa.

Levitä huulipunaa siveltimellä silmänalusiin ja jatka sen jälkeen meikkausta normaalisti eli laita meikkivoide päälle. Ja tsädäm! Silmänaluset eivät paljasta enää huonosti nukuttua yötä.

Olipa kerran pieni neljävuotias tyttö Chloe, joka tuotiin joulun alla lastensairaalaan. Tutkimuksissa häneltä löydettiin aivokasvain. Oli jouluaatto, kun lääkärin piti kertoa tämä vanhemmille. Silloin isä kysyi kyyneleet silmissään, saako hän vielä joku päivä saattaa tyttärensä alttarille, kun tämä menee naimisiin. Lääkäri ei osannut vastata muuta kuin sen, että he tekevät parhaansa.

Kolmen leikkauksen ja puolentoista vuoden kemoterapian jälkeen kasvaimet saatiin pois. Chloe pääsi vihdoin takaisin kouluun ja elämään normaalia elämää. Tämän ilouutisen jälkeen lääkäri sanoi vanhemmille, että hän toivoisi sitten tulevaisuudessa pääsevänsä osallistumaan Chloen häihin.

Ja silloin isä paljasti, että hän oli suunnitellut, että joku toinen saattaisi Chloen tuota käytävää pitkin…