On sanomattakin selvää, että kissa on talon valtias, kuningas ja jumala. Kissalla on alamaisia, jotka toimivat sen tahdon mukaan oli kyse sitten ihmisistä tai muista talon lemmikeistä. Kukaan – ei kukaan – voi uhmata kissan tahtoa.

Amerikkalainen uutissivusto Huffington Post on tehnyt koosteen kotivideoista, joissa koira ei uskalla kävellä kissan ohitse ei sitten millään. Edes omistajan houkuttelut eivät auta. Jos kissa makoilee käytävällä tai edes jossain näkyvissä, koira ei kykene muuta kuin uikuttaa.

Koosteen lopussa kuitenkin koirat uskaltautuvat varovaisesti viipottamaan kissojen ohi – ja saavat tietysti heti kankulle katin tassusta.

 

NASA ja ESA (European Space Agency) julkaisivat suurimman ja tarkimman kuvan, mitä on koskaan otettu naapurigalaksistamme, Andromedasta. Valtavan 1,5 miljardin pikselin kuvan otti ”Hubble” -avaruusteleskooppi. Jokainen pieni valopiste on osa Andromedan biljoonaa (1 000 000 000 000 000 000) tähteä, joista monella on myös oma planeettakunta.

Videota katsoessa kannattaa pitää mielessä, että Andromeda on silti vain pisara valtameressä, kun sitä aletaan vertaamaan maailmankaikkeuteen, jossa on noin 200 miljardia Linnunradan ja Andromedan kaltaista galaksia.

Grant on kuusivuotias poika, joka on kaikin puolin niin kuin kaverinsa. Ainoa ero on hänen kehonsa, joka on pienempi kuin ikätovereidensa. Tämä siitä syystä, että Grant on lyhytkasvuinen.

Vaikka Grant on vasta kuusivuotias, hänen ajatuksensa ja sanansa vetävät hiljaiseksi jopa aikuisen. Nimittäin näin hienoja ja kauniita sanoja kuulee harvoin missään. Ottakaa nenäliina viereen.

Passi on täynnä kaikenlaista pientä yllätystä, joita on kiva yrittää etsiä, kun odottelee lentokoneeseen pääsyä. Tämä yllätys tosin on sellainen, ettei sitä huomaa ihan tavallisella silmällä.

Kanadalainen mies sattui vilkaisemaan passiaan mustavalolampun alla ja yllättyi iloisesti. Sivuilta paljastui nimittäin oikein ison luokan ilotulitus. Uv-valo näyttää passin sivuille piilotetut taideteokset.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Lähde: Imgur
Via BuzzFeed

Tämä vauva on aikamoinen hölösuu ja juttua tuntuu riittävän. Hän selittää isälleen jos jonkinmoista tarinaa, niin ettei edes perässä meinaa pysyä. Vauvalla on ihan oma kielikin mistä ei oikein aikuinen tahdo saada selvää, mikä tekeekin tästä pätkästä melko hellyyttävän ja hauskan.