Bordercolliet ovat paimenkoiria, joita käytetään vielä tänäkin päivänä lampaiden paimentamiseen. Kyseisiä koiria näkee tosin tänä päivänä todella usein pelkästään lemmikkeinä.

“Töissä käyvät” bordercolliet joutuvat kuitenkin jo nuoressa iässä ensimmäiseen tehtäväänsä: niiden täytyy tutustua lampaisiin, jotka tulevat olemaan läsnä koko koirien elämän ajan. Pennut ovat vain muutamien viikkojen ikäisiä, kun ne viedään ensimmäistä kertaa tutustumaan uusiin ystäviinsä.

Koirat eivät vielä nuorena paimenna suuria ja ehkä hieman pelottaviakin lampaita.

Voit katsoa oheiselta videolta, kuinka pentujen ensimmäinen työpäivä sujui!

Eläimet joutuvat joskus kokemaan asioita, joita yhdenkään elävän olennon ei tulisi kokea. Eläinten entiset omistajat ovat mahdollisesti kohdelleet lemmikkejään kaltoin, jonka jälkeen he ovat heivanneet raukat kadulle. Tällaisissa tilanteissa eläimet tarvitsevat hyväsydämisten ihmisten apua enemmän kuin koskaan.

Tässä tapauksessa ihmiset olivat törmänneet kissaan, jolla tuntui olevan loputon ruokahalu. Kissa ei kuitenkaan syönyt ruokaansa paikan päällä, sillä se kuljetti annoksen piiloon. Eräänä päivänä uteliaat ihmiset päättivät seurata kissaa selvittääkseen, mihin kaikki ruoka oikein menee.

Mysteeri ratkesi nopeasti, kun he näkivät jotain todella suloista ja liikuttavaa…

Netti on pullollaan videoita, joissa omistajat pilailevat koiransa kustannuksella – tämä tapahtuu kuitenkin suurimmaksi osaksi hyvän maun rajoissa. Olen varmasti kertonut satoja kertoja, kuinka uskollisia ja luotettavia ystäviä koirat ovat – no tässäpä tulee jälleen yksi lisätodiste.

Kävelylenkillä koiransa kanssa ollut omistaja oli päättänyt kokeilla pientä jekkua. Koiralla on tapana kävellä muutama metri omistajansa edellä ja vilkaista säännöllisesti taakseen, että sen ystävä pysyy vauhdissa mukana. Kaikki sujuu hyvin, kunnes koira kääntyy ja huomaa, ettei omistaja olekaan enää sen takana.

Koira vilkuilee epätietoisesti eri suuntiin ja päättää lähteä takaisin päin. Omistaja ei kuitenkaan halua pelästyttää eläintä ja hän päättääkin näyttäytyä jo muutamien sekuntien jälkeen.

Voit katsoa videon alapuolelta:

Joskus tavalliset työssäkäyvät ihmiset ajatuvat tilanteisiin, jossa heidän täytyy toimia ja nopeasti – juuri niin kävi tässä tapauksessa, kun roskakuskit kuulivat outoa ääntä yhdestä jätesäkistä.

He eivät heittäneet pussia jäteautoon, sillä he olivat varmoja, että ääni oli peräisin elävästä olennosta. Roskakuskit avasivat pussin ja järkyttyivät: sen sisäpuolella oli bensalla kasteltu kissa, joka oli kuolemaisillaan.

Kuljettajat hyppäsivät autoonsa välittömästi ja veivät eläimen lähimmäälle eläinklinikalle. Kissa sai nopeasti apua ja lääkärit totesivat, että se tulisi mitä todennäköisimmin toipumaan vammoistaan. Kissa sai nimekseen “Miracle Maisy.”

En vain käsitä sitä, kuka voi tehdä jotain tällaista? Entinen omistaja olisi voinut luovuttaa kissan uudelle omistajalle – toivottavasti rikollinen jää kiinni ja joutuu vastuuseen hirviömäisestä teosta!

Voit katsoa Maisysta kertovan videon alapuolelta:

Olet varmasti joskus katsonut kauhu- tai jännityselokuvan, joka oli liian pelottava. Seuraavaksi olet ehkä kiljunut, peittänyt silmäsi tai lopettanut katsomisen kokonaan.

Muistan itse varsinkin nuorena monia unettomia öitä, jotka johtuivat liian pelottavan elokuvan katsomisesta. Ajatukset pyörivät päässä ja sängyn alle täytyi kurkistaa useampaan otteeseen, ettei siellä vaan piileskellyt kukaan.

Myös koirat tuntuvat ymmärtävän pelottavien elokuvien päälle – ainakin tässä tapauksessa.

Voit katsoa videolta mitä tapahtuu, kun kauhuelokuvan kohtaus muuttuu koiran mielestä liian pelottavaksi.